Heti horoszkóp február 6.-12. – Ez a hét nagy változásokat hozhat mindenki életében!

Kos

Az elkövetkező héten készen állsz rá, hogy felgyűrve ingujjadat, aktívan és hatékonyan végezd el feladataidat. A szellemi munkára is alkalmas lesz az időszak, hiszen sokkal figyelmesebb leszel a részletekre, mint máskor. Örömmel fogsz tervezni, mivel az elkötelez és közelebb visz célodhoz. Állj ellen a kísértésnek és ne kritizálj másokat. Ha aggodalmad akad az egészségeddel kapcsolatban, első körben az étkezéseden kellene változtatni.

Bika

Próbálj ki valami újat a hét elején. Egy új hobbi vagy valamilyen mozgásforma, amiről tudod, hogy jobbá teheti az életedet. Ha valaki segítségét ajánlja fel, tudd, hogy mit akar cserébe, mielőtt elfogadod. Mutasd ki az érzéseidet és oszd meg a gondolataidat. Fontos, hogy az emberek tudják, hányadán állsz, mert csak akkor fognak számításba venni. Hallgasd meg a tanácsokat, de a szívedet kövesd, ha azt érzed a helyes útnak. Nem mindenki fog veled egyetérteni és összeveszhetsz valakivel, akit szeretsz.

Ikrek

Ezen a héten nem szabad megállnod addig, amíg a kitűzött célodat meg nem tudod valósítani. Ha lefoglalod magad, ugyanakkor hagysz időt kifújni a fáradt gőzt, megelőzheted a gondokat. Kérj szakmai segítséget vagy fordulj kollégákhoz, akik információval láthatnak el a jövőbeli terveidre vonatkozóan. Figyelj jól és kerüld a hibákat, különben kritikában részesülhetsz egy olyan embertől, aki meghatározott módon várja elvégezni a dolgokat. A hét vége felé nehezedre fog esni elrejteni az érzelmeidet.