Heti horoszkóp április 3. – 9. – Pozitív és szerencsés változások elé nézel, csodálatos időszak következik sokak életében!

Heti horoszkóp április 3. – 9. – Pozitív és szerencsés változások elé nézel, csodálatos időszak következik sokak életében!

Ezen a héten sokkal eltökéltebbnek kell lennünk a céljainkat illetően és mernünk kell segítségért folyamodni, ha szükséges. Nem szabad hagynunk, hogy mások eltereljék a figyelmünket, hanem maradjunk határozottak. Az érzelmeinkről pedig valljunk őszintén azoknak, akik fontosak számunkra.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit hoz ez a hét.

Kos

Ezen a héten nem szabad megállnod addig, amíg a kitűzött célodat meg nem tudod valósítani. Ha lefoglalod magad, ugyanakkor hagysz időt kifújni a fáradt gőzt, megelőzheted a gondokat. Kérj szakmai segítséget vagy fordulj kollégákhoz, akik információval láthatnak el a jövőbeli terveidre vonatkozóan. Figyelj jól és kerüld a hibákat, különben kritikában részesülhetsz egy olyan embertől, aki meghatározott módon várja elvégezni a dolgokat. A hét vége felé nehezedre fog esni elrejteni az érzelmeidet.

Bika

Sikerül következtetésre jutnod a hét elején egy olyan döntéssel kapcsolatban, amely meghatározhatja a jövődet. Vizsgálj meg minden eshetőséget. Nem mindenki fog örülni a választásodnak, ezért számíts összetűzésekre, de ne hátrálj meg. Egy egyedi ötlettel állnak eléd a hét közepe-vége felé, de mielőtt beszállnál, győződj meg róla, hogy az időbeosztásodba is passzol-e a dolog. Az első helyen a saját feladataid állnak, nem másoké.

Ikrek

Ne vesztegesd az idődet légből kapott, túl szépen hangzó ötletekre és ajánlatokra a hét elején. Légy kritikus, amikor döntést hozol. Sokkal nagyobb lehetőségek bújhatnak meg a hét további részében. Készülj a megbeszélésekre és tedd azt, ami neked a legjobb, nem pedig másnak. Egyenesen a forráshoz menj, ha valaki szeretne bevonni téged egy projektbe és tudd, hogy pontosan mi az elvárás, mielőtt igent mondasz. Érzelmi zsarolás ütheti fel a fejét. Nézd át magad alaposan és fordulj az egészségesebb életmód irányába, ha szükséges.