Heti horoszkóp április 17-23-ig tartó hétre – Pozitív változás jön, amitől az életed is jobbra fordul

Kos

Akkor fogsz jó eredményt elérni, ha összpontosítva a saját dolgoddal foglalkozol. Ne hagyd, hogy mások tudomást szerezzenek róla, hogy mivel foglalkozol. Tölts időt egyik cimboráddal, kollégáddal, akivel hasonló érdeklődési körrel rendelkeztek. Olyan információk birtokába juthattok, amely hozzájárulhat mindkettőtök sikeréhez. Valaki, akivel, vagy akinek dolgozol olyan választást fog meglépni, ami nyomást gyakorol majd rád. Legyen kéznél egy alternatív terved. Addig tartsd titokban az elképzeléseidet, amíg nincs minden a helyén. Ha hirtelen cselekszel, valaki érzelmi jelenetet rendezhet.

Bika

A hét eleje egy kissé zsúfolt lesz számodra, úgy érzed majd, hogy összecsapnak a fejed fölött a hullámok. Viszont a hét közepe számos meglepetéssel, pozitív energiával és feltöltődéssel vár. Beköszönt az életedbe a harmónia és nyugalom, és ez a kiegyensúlyozott állapot kitart egész héten. És persze az sem mellékes, hogy a nyugalmadat a pénzügyi sikerek koronázzak majd meg.

Rák

A csillagok rengeteg energiával, pozitív gondolkodással és munkakedvvel látnak el ezen a héten. Anyagi téren egy jó nagy összeget kapsz, mely lehet egy ajándék, vagy bónusz a munkahelyeden. Partnered figyelmét maximálisan élvezni fogod, így az életed tele lesz most romantikával. Egy régi barátság is újra kezdődhet számodra, melyet egy kiadós beszélgetés fog majd megelőzni.