Hatalmas fordulatot vesz az élete ennek a 3 csillagjegynek 2023 október 14-től az Újhold a Mérlegben alatt!

Október 14-én este 19:55-kor két különleges asztrális esemény, egy Újhold és egyben egy gyűrűs napfogyatkozás is bekövetkezik. Ez a második napfogyatkozás a 2025-ig a Kos – Mérleg tengelyen bekövetkező napfogyatkozások sorozatában, miután az első 2023. április 20-án következett be.

Az Újhold és a gyűrűs napfogyatkozás a Mérleg jegyének 21. fokára esik, ami azt jelenti, hogy az energiák arra összpontosulnak majd, hogy építjük a kapcsolatainkat, és hogy viszonyulunk egymáshoz.

A következő két hétben több mint szükséges, hogy EGÉSZSÉGESEN viszonyuljunk a környezetünkhöz, mivel a körülöttünk lévő dolgok váratlan és előre nem látható módon változhatnak, és időnként úgy érezhetjük, hogy a talaj (a biztonság) kicsúszik a lábunk alól.

Ennek a 3 csillagjegynek hatalmas fordulatot vesz az élete a Mérlegben kialakuló Újholdnak köszönhetően:

Szűz

Az Újhold a Mérlegben alatt figyelj jobban azokra a dolgokra, amelyek többször felbukkannak a gondolatodban, ezek most sokkal nagyobb sebességgel nyilvánulnak meg a fizikai síkon. Az az energia, amellyel feltöltöd a vágyaidat, mágnesként hat, és amit cserébe kapsz, az ugyanaz a rezgés. Engedd meg, hogy a valóságod megváltozzon, beteljesítve a legnagyobb álmaidat.

Most minden lehetséges, hagyd, hogy a jó dolgok beáramoljanak az életedbe. Hallgass a szívedre!

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal