Három csillagjegy akikre nehéz időszak vár a szerelemben 2023. májusában!

Három csillagjegyet kemény próbára tehet a sors 2023 májusában. Ezen csillagjegyek szülöttei esetében, mind a mellett, hogy balszerencse üldözheti őket a szerelemben, jelentős változások következhetnek be a mindennapi az életükben is. A párkapcsolati bonyodalmak és szakítások banálisnak mondható problémák hátterében jelenhetnek meg.

E három csillagjegy számára 2023 májusa valóságos rémálom lehet érzelmi szempontból, ugyanis mindegyikük nehéz akadályokba ütközhet a párkapcsolat terén.

Az asztrológiai összefüggések arra mutatnak rá, hogy ahol a dolgok már nem működnek, ott bekövetkezhet a szakítás. Mindez érzelmileg mélyen érintheti őket. Akik most vágynak párkapcsolatra, azok is átélhetnek néhány kellemetlen pillanatot, mivel elutasításokkal szembesülhetnek.

Kos

2023 májusának első fele szerelmi szempontból rendkívül nehéz időszak lehet.

E csillagjegy szülöttei komoly konfliktusokkal nézhetnek szembe szeretteikkel való kapcsolatukban, mivel bizonyos élettervekkel kapcsolatos véleményeik teljesen eltérőek lesznek egymástól.

A partnerek ugyanis ráébredhetnek, hogy teljesen más dolgokat akarnak, és úgy dönthetnek, hogy a továbbiakban külön utakon szeretnének járni. A természetüknél fogva impulzív Kosok gondolkodás nélkül véget vethetnek egy szerelmi történetnek, de előfordulhat, hogy ezt a döntésüket a későbbiekben keserűen megbánják, és ezért rettenetesen szenvednek majd. A csillagok azt tanácsolják számukra, hogy legyenek óvatosak, és ne siessék el a döntések meghozatalát.

Emellett olyan titkok és fájdalmas igazságok is napvilágra kerülhetnek, amelyek képesek lesznek tönkre tenni a párkapcsolatukat. Ráeszmélhetnek arra, hogy megcsalták őket, vagy, hogy kedvesük eltitkolt előlük néhány fontos dolgot.

Azok, akik nem házasok, de úgy döntöttek, hogy megteszik ezt a lépést, olyan kétes helyzetekbe kerülhetnek, amelyek megkérdőjelezhetik ama döntésüket, hogy az oltár elé álljanak. Az esküvő megszervezésével járó stressz ugyanis előhozhat néhány régebbi érzelmi problémát, ezért az április, érzelmi szempontból fordulópontot jelenthet számukra.