Februári Vízöntő Újhold: Olyan lehetőségek nyílnak meg előttünk, amit nem is képzeltünk el eddig!

Február 1-jén 7 óra 45 perckor a Hold találkozott a Nappal a Vízöntő jegyében, amely jegyben jelenleg a Szaturnusz is tartózkodik, és megjelenik az Újhold az égen.

Jelentős változások következnek, lehetőségünk adódik arra, hogy irányt váltsunk, felfrissítsük elménket, látásmódunkat, életünket. Adjuk át magunkat az új inspirációknak, próbáljunk ki új ötleteket, megoldásokat, megközelítéseket.

Ez a kezdet a kreativitás, az eredetiség és az újdonság energiáját hordozza magában. Vonjuk fel a zászlót, és induljunk el. Egy új út nyílik meg előttünk, lehetőségünk van a választásra, a törekvéseink és vágyaink átgondolására. Az út végén vagyunk, de egy nyitott ajtó előtt állunk, amely egy sokkal tágasabb térbe vezet, mint amit eddig ismertünk. Olyan lehetőségek nyílnak meg előttünk, amit nem is képzeltünk el eddig.

Kezdjünk hinni abban, hogy valóban meg lehet változtatni mindent, amit akarunk az életünkben, és teljesíteni tudjuk azt, amit a szívünk megtapasztalásra hív.

A Vízöntő energiája segít abban, hogy derűsebben tekintsünk az életünkre, hogy az érzelmeken túl döntsünk, és hogy le tudjunk zárni néhány múltbéli fejezetet. Most elérünk egy bizonyos bölcsességet, amivel korábban nem rendelkeztünk. Engedjük el azt, ami már nem szolgálja az új életfilozófiát, a szebb jövőt.
“Most készen állsz az új életed megteremtésére”

Bízzunk abban, amit erősen érzünk legbelül, az intuíciónkban, tegyük fel magunknak a kérdést, hogy mit akarunk, és mi az, amit már nem. Ismerjük fel a belső igazságot és kövessük azt.

Most kezd tudatosulni bennünk, hogy milyen szerepet szeretnénk betölteni egy közösségben, a társadalomban, a világban. Hogy milyen eredménye lesz annak, ha részt veszünk valamiben, ami inspirál, megmozgat, motivál, ha egy új módon fejezzük ki magunkat. Tegyünk másokkal együtt a közös ügyekért, a hiúság, az arrogancia és az önérvényesítés nem működik.

Figyeljünk azokra az ötletekre, amelyek a következő 28 napban felmerülnek bennünk. Írjuk le ezeket az ötleteket, valamint a kinyilatkoztatásokat, és a kapott üzeneteket. Tegyük le a súlyt a vállunkról, és csak annyit hagyjunk a „poggyászunkban”, amire szükségünk van az új úti célhoz. Maradjunk erősek, és élvezzük az új kezdetet és az új energiákat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!