Február 22-én aktiválódik a hónap második portálja, a 222-es portál!

Február 22-én aktiválódik a hónap második portálja, a 222-es portál!

2023 februárja energetikailag és numerológiailag intenzív hónap, ráadásul két portállal, amelyek aktiválják az Univerzum erejét, és segítenek a valódi sorsunkhoz igazodni. Az első portál február 2-án volt (2.2), a második portál (szintén a 2-es szám hatványához kötve) február 22-én (22.2) lesz, és ebben az esetben is a 222 angyali sorozattal van dolgunk.

Szimbolikusan a 2-es az egységet jelenti. Az egyensúlyt, a partnerkapcsolatokat, a gyógyulást, a kommunikációt és a másokkal való munkát szimbolizálja, ha egy adott kontextusban (vagy akár többen is) erőteljesen érezteti jelenlétét, az azt jelenti, hogy van valami, amit meg kell tanulnunk.

A 2-es üzenete egyértelmű: segítő, gyengéd gesztusokkal vagy cselekedetek által próbálja egyesíteni az embereket, olyan gesztusokkal, amelyekkel megmutatjuk, hogy törődünk a mellettünk lévővel.

A 2-es szám felhívja a figyelmünket bizonyos helyzetek kettősségére, valamint az érzelmi és mentális tisztaság fenntartására, és arra próbál rávenni bennünket, hogy egy helyzetet különböző nézőpontokból lássunk, és mint ilyen, objektív választ adjunk rá.

A 2-es energiája elfogadásra és az együttérzésre tanít, arra, hogyan tudunk együttműködni egy önmagunknál nagyobb jó érdekében, a kompromisszum erejére, a megszerzésre. Azt sugallja, hogyan tudunk kilépni az egyéni érdekek buborékából, a jónak egy nagyobb szinten való megnyilvánulását keresve.