Vízöntő

A Vízöntő számára ez a Hold a saját jegyében nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy igazodni tudjon önmagához és a sorsához, belső hitelességéhez és igazi lényéhez.

A Vízöntők az utóbbi időben sok leckét megtanultak, jobban megértették saját céljaikat és létezésük értelmét, most pedig készen állnak arra, hogy egy másik szintre lépjenek, miközben az Univerzum erős rezgésekkel jön a segítségükre.

Ennek a csillagjegynek az elkövetkezendő időszakban olyan fontos változások vannak a láthatáron, amelyek döntően megváltoztathatják élete menetét.

Lehet szó egy sorsszerű találkozásról, őszinte szerelemről, egy erőteljes kapcsolatról egy másik emberrel, új dolgokról, amelyeket el kell érnie, végre kell hajtania, vagy ki kell nyilvánítania, és amelyek csoportos, kollektív értelemben is nagy hatással lehetnek – olyan nagyszabású projektekről van szó, amik szó szerint jobbá tehetik a jegy szülöttének életét.

Ezt már olvastad?
Csillagjegyek, akikre rátalál a szerelem a Halakban lévő negyedhold idején, 2023. június 10 - 11. között!

A környezetében élők rendkívül nagyra értékelik munkája minőségéért és ragyogó elméjéért, és nagyon valószínű, hogy az elkövetkező időszakban fizetésemelést vagy egy váratlan összeget kap.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!