Május közepe fontos tranzitokat hoz az Univerzumban. A Merkúr kilépett a retrográdból, a Jupiter belépett a Bikába, és a tavasz utolsó Újholdja szinte isteni energiával árasztja el a lelkünket.

A legtöbb jegy hihetetlen változásokat tapasztal majd minden téren, de a következő három jegy különösen érintett lesz – rájuk valóban két elképesztően gyönyörű hét vár.

Tudd meg, vajon te is közéjük tartozol-e.

Bika

Az időszak, amit a Nap a te jegyedben töltött, nagyon izgalmas volt a számodra, de ne hidd, hogy vége a kellemes meglepetéseknek, amint a Nap belép az Ikrek jegyébe. Az átalakulások folytatódnak, és az Univerzum azt üzeni neked, hogy nyisd meg a szívedet, és készülj fel arra, ami következik, mert itt az ideje, hogy élvezd a Kozmosz igazi áldásait.

Tégy egy lépést hátra, és gondolkodj el azon, hol voltál 10-12 évvel ezelőtt, hogy megértsd, mennyit változott az életed, és milyen szerencsés vagy. A Jupiter, a bőség, a bölcsesség és a terjeszkedés bolygója május 16-án visszatért a Bikába, és az év végéig itt is marad.

A következő nem csak hetek, de hónapok is hihetetlenül szépek lesznek a számodra, mivel a Naprendszer leggazdagabb bolygója a jólét, a megvilágosodás és a boldogság útjára kalauzol.

Ezt már olvastad?
Siker, pozitív időszak és anyagi bőség vár erre a 4 szerencsés csillagjegyre a 2023. június 10-én kezdődő Hold - Uránusz konjunkció alatt!

Mivel az Újhold május 19-én szintén a te jegyedben kel fel, lehetőséged lesz megfogalmazni a szándékaidat, kívánságaidat, és elültetni a magvakat, hogy közelebb kerülhess az általad megálmodott élethez.

Rák

Ez egy hihetetlenül gyönyörű időszak a számodra. Egy lépéssel közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat. Ezen a héten az Univerzum olyan különleges és egyedi lehetőségeket hoz az utadba, amelyekkel csak ritkán találkozol, úgyhogy szedd össze a bátorságodat, lépj ki a komfortzónádból, és használd ki az alkalmat, mert most mindent megkaphatsz, amit csak akarsz, sőt, még annál is többet.

Kövesd az intuitív bölcsesség hullámát, amely vezérel téged, és menj végig ezen a csodálatos úton. Az istenség a te oldaladon áll, és minden lépésednél vigyáz rád. A Bika jegyében lévő Jupiter szakmai téren növekedést, személyes téren pedig a béke és a boldogság érzését hozza el neked.

Emellett a Bikában lévő Újhold arra késztet, hogy rendet tégy régi álmaid között, és csak azokat tartsd meg, amelyek igazán fontosak a számodra. Ez az átalakulás és a változás időszaka, és neked csak annyi a dolgod, hogy élvezd.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!