Ezek lesznek a legszerencsésebb napjai a csillagjegyeknek a következő héten 2023. március 20 és 26 között!

A Kos-szezon minden csillagjegy számára szerencsés napot hoz a 2023. március 20. és 26. közötti héten.

A hét az asztrológiai újév kezdetével kezdődik, mégpedig a Kos évszakkal. Fantasztikus változások következnek be, különösen, ha hajlandó vagy megtenni azt, ami korábban lehetetlennek tűnt.

Ez a pokoli energia végigkíséri az egész hetet, miközben elengeded azokat a helyzeteket, kapcsolatokat és hiedelmeket, amelyek csak hátráltatnak téged a legnagyobb szerencséd befogadásától. Három nagy jelentőségű tranzit következik be ezen a héten, amelyek önmagukban nem segíthetnek, de mindhárom olyan átalakulást hoz létre, amely felszabadít téged és lehetővé teszi számodra, hogy megválaszd a sorsodat.

Az első a Kos Újhold, amely a kritikus nulla fokon történik. A kritikus nulla fokok egy teljesen új ciklus kezdetét jelentik, a Kos pedig a zodiákus első jegye, amely az újrakezdést jelenti.

A Plútó Bakba és a Mars Rákba lépésével azonban valóban teljes energiaváltás, prioritások és témák változása következik be az életedben. A Plútó az alvilágot uralja, és az átalakulással, a metamorfózissal, az újjászületéssel, sőt az igazsággal kapcsolatos ügyekkel foglalkozik. Ahogy megkezdi új útját a Vízöntőbe, izgatottan és motiváltan használja ki azt a szabadságot, amit az elmúlt tizenöt év alatt a Bakban szerzett, és valóban elkezdi felállítani a saját szabályait – ha akarja.

Vízöntőben járó Plútót semmilyen társadalmi szabály vagy körülmény nem akadályozza meg abban, hogy az igazságát kövesse, vagy megteremtse azt, amire az életből vágyik. Készen állunk az újdonságra, és ez megtörténik, amint a Mars belép a Rákba.

A Rákban járó Mars érzelmi intenzitásra és kapcsolatra vágyik. Legnagyobb motivációját az érzések erejében és mélységében találja meg. Együtt igazodtok az igazságotokhoz ezen a héten, szembenézel azzal, amiről azt remélted, hogy talán soha nem kell, és megragadod a hatalmat és az irányítást, amivel az életedben rendelkezel, hogy hogy kialakítsd a sorsodat. A szerencse mindig azokban a döntésekben lesz jelen, amelyeket elkerülsz, egyszerűen azért, mert soha nem fogod megtalálni a megszokott komfortzónádban.

Kos

A hét legszerencsésebb napja: Kedd, március 21.

Ez a Kos évszakod, és az univerzum a te oldaladon áll. Mivel a Jupiter egészen májusig a csillagjegyedben tartózkodik, valóban a kezedbe adják a királyság kulcsait; ügyelned kell arra, hogy a kételyeid ne lopják el az eljövendő legszebb pillanatok reményét. Az e heti újhold a tökéletes pillanat arra, hogy felállj és emlékezz arra, milyen érzés újra hinni magadban. Azzal, hogy a Hold friss új kezdetet ad az első házadon belül, ez azt jelenti, hogy minden veled kapcsolatos téma felszínre kerül, ami azt is jelenti, hogy nem kell félned a változásoktól, amelyekre vágysz.

Bika

A hét legszerencsésebb napja: Kedd, március 21.

A Plútó 2008 óta halad át a Bak jegyében, ami annak felismeréséről szól, hogy mindenből csak a legjobbat lehet kihozni. Arról szólt, hogy megtanuljuk, hogy az élet megéri az abszolút teljes mértékben pozitív és csodálatos igenedet. Ha nemet mondasz, akkor valószínűleg nemet kell mondanod. Arról szólt, hogy megtanuljuk, hogy az élet megéri az abszolút teljes mértékben pozitív és csodálatos igenedet. Ha nemet mondasz, akkor valószínűleg nemet kell mondanod. Ezen a héten a Plútó a Bak huszonkilencedik, sorsszerűnek tekintett fokán pihen, a Nap a Halakba lép a Te kilencedik házad és a szerencse szektorod, valamint a tizenegyedik házad metszéspontja, az a tér, amely a hírnevedet, a barátaidat és az életedet meghatározó társadalmi szerződéseket szabályozza. Ebben az utolsó fokban néhány nagy aha-pillanat vár rád, valamint aranyszínűre árnyalt lehetőségek.

Ikrek

A hét legszerencsésebb napja: Csütörtök, március 23.

Mivel a Plútó, az alvilág ura ezen a héten új útjára indul a Vízöntőben – elkezded learatni ennek a törpebolygónak az előnyeit. Bár a Plútó nem gyakran csap olyan nagy zajt, mint a Vénusz vagy a Mars, aki ezen a héten ritka hét hónapos tartózkodás után elhagyja a csillagjegyedet – olyan ügyek felett rendelkezik, amelyek az egész életedet megváltoztatják. A Plútó Vízöntőben való tartózkodása alatt 2043-ig aktiválja a kilencedik házadat, ami azt jelképezi, hogy valóban új életszakaszba lépsz. Megváltoznak a meggyőződéseid, megváltoznak azok, akikkel körülveszed magad, és megváltozik az, ahogyan a világot látod. De bízom benne, hogy ez valóban egy csodálatos fejezet kezdete, különösen azért, mert a Halakban járó Szaturnusz a következő években a szakmai és karrier témákat is kiemeli. Tárd ki azokat a szárnyakat, Ikrek; itt az idő.

X