Ezek lesznek a legszerencsésebb napjai a csillagjegyeknek a következő héten 2023. április 3. – 9. között!

Ezek lesznek a legszerencsésebb napjai a csillagjegyeknek a következő héten 2023. április 3. – 9. között!

A 2023. április 3-9. közötti héten minden csillagjegy számára lesz egy szerencsés nap!

Ahogy mélyebben belemerülsz 2023 áprilisába, ezen a héten lehetőséget kapsz arra, hogy elmélyülj a saját gyógyulásodban, és ezzel egyidejűleg a legnagyobb szerencsédhez való hozzáférést is feloldod.

A hét azzal kezdődik, hogy a Merkúr a stabil földi Bika jegyébe lép. A Merkúr a Bika jegyében segít támogatni a biztonságot és a megfontoltságot minden tervedben és döntésedben.

Bár ez az elhelyezkedés azt jelenti, hogy a dolgok megvalósítása hosszabb időt vehet igénybe, a sikerhez vezető stabilitásra épülnek, nem pedig a gyorsaságra. A Merkúr adja meg az alaphangot a Mérleg Teliholdnak a Jupiterrel és a Chironnal szemben a Kosban, ami megnyitja az ajtót a nagyobb gyógyulás előtt. Attól függően, hogy a Mérleg hol jelenik meg a születési horoszkópodban, azzal szemben lesz az a ház, ahol lehetőség nyílik a gyógyulásra.

Ahol a Mérleg a békét uralja, ott a Chiron segít megmutatni, hogyan valósítsd meg. Együtt lehetővé teszik számodra, hogy megértsd, meggyógyítsd azt, ami eddig visszatartott attól, hogy meglásd az értékedet, és megragadd azokat a lehetőségeket, amelyek nagyobb bőséghez vezetnek. Ez a legnagyobb szerencse, mert soha nem külső hatás, hanem a saját képességed, hogy megragadod a jót az életben – még akkor is, ha ez kockázattal jár.

Kos
Legszerencsésebb nap: Hétfő, április 3.

A Merkúr a kommunikáció bolygója, ami életed minden területén fontos téma. Mivel a Merkúr különböző csillagjegyeken halad át, másképp jelenik meg számodra az életedben, de ezen a héten ragyogó ajándékot nyújt, mivel belép a kommunikáció harmadik házába. Bár időnként frusztráló lehet, ha időt szánsz arra, hogy kimondd, amit ki kell mondani ahhoz, hogy megteremtsd az általad megálmodott terveket, ezen a héten ez az, ami megadja neked azt a szerencsét, amire vágytál.

Bika
A legszerencsésebb nap: Csütörtök, április 6.

A Mérleg Telihold ezen a héten az egészség hatodik házadba tartozik, felhozva a napi rutinok, étkezési szokások, edzésprogramok témáit, és még azt is, hogy mi minden megy bele abba, hogy a legjobb formádban érezd magad. Miközben ez történik, a Jupiter és a Chiron szemben áll a Kosban lévő Teliholddal, aktiválva a tizenkettedik házad tudattalan témáit. Rájöhetsz, hogy valami, amit eddig csináltál, vagy akár egy régi gondolkodásmódod hátráltat, ami lehetővé teszi, hogy a változtatásokat a helyükre tedd, hogy valóban felismerd, hogy az általános egészséged a legnagyobb értéked.

Ikrek
A legszerencsésebb nap: Péntek, április 7.

A Halak az a csillagjegy, amely a tizedik, karrierrel kapcsolatos házadat uralja. Mivel a Neptunusz ezen a héten itt van, mivel hatszöget alkot a tizenkettedik házad uralkodójával, a Bika jegyében álló Vénusszal, felfedezhetsz olyan rejtett vágyakat vagy álmokat, amelyek segítenek neked egy teljesebb karrier felépítésében. Most arra sarkallnak, hogy felfedezd a szenvedélyedet vagy a célodat, ami egy fontos új tudatosságot is elérhet, amikor ez az energia csúcsra tör.

X