Ezek lesznek a legszerencsésebb napjai a csillagjegyeknek 2023. április 10. – 16. között!

Ezek lesznek a legszerencsésebb napjai a csillagjegyeknek 2023. április 10. – 16. között!

Tudd meg, melyik nap leszel a legszerencsésebb a következő héten 2023. április 10. – április 16. között!

Ahogy a Vénusz az Ikrekbe lép, és az utolsó negyed Hold a Bakban jár, megnyílik a lehetőség, hogy felismerjük: döntéseink alakítják az életünket.
Ez segít megérteni, hogy mi az, amibe kapaszkodsz, ami blokkolja a bőséget, amire vágysz.
Tisztán látod, hogy soha nem az Univerzum hagyott el téged, hanem csak te nem tudtad meglátni az általa felajánlott ajándékokat.

Kos

A hét legszerencsésebb napja: Április 13., csütörtök

A véleményed és a hatalmad birtokában előbbre juthatsz a kívánságod szerinti irányban. Van egy benned lévő vélemény arról, hogy mások hogyan látnak téged, különösen a szakmai életedben, ami visszatart a siker és az érvényesülés elérésétől.

Az előtted álló héten az utolsó negyed Hold a Bakban arra ösztönöz, hogy elgondolkodj azon, hogy miben hiszel eredendően magadról és a képességeidről, és ügyelj arra, hogy levetkőzz mindent, amin már túlnőttél, hogy magabiztosan haladhass előre.

Bika

A hét legszerencsésebb napja: Április 13., csütörtök

Az életet megtapasztalni a legnagyobb kaland. Ha képes vagy elfogadni a bővülő lehetőségeket, és hagyod, hogy elragadjon a lelked hívása, az mindig a legcsodálatosabb célokhoz vezet.

Ehhez azonban hagynod kell, hogy megszűnjenek azok a gondolatok, hogy az az élet valahogy nem neked szól. A lényeg az, hogy engedd meg magadnak, hogy nagyobbat álmodj, mint valaha is álmodtál. Engedd meg magadnak, hogy új dolgokat próbálj ki, és kísérletezz azokkal a csodálatos dolgokkal, amelyeket az élet kínál, hogy megteremthesd a saját szerencsédet.

Ikrek

A hét legszerencsésebb napja: Április 11., kedd

A szerencse megtapasztalása során egyre fontosabbá válik a saját igazságod becsülése. Az igazságnak ez az aspektusa abban gyökerezik, hogy mire van szükséged és mit akarsz az élettől, szemben a gondolatok végtelen áradatával, amelyek különböző irányokba csábítanak.

Ezen a héten, amikor a Vénusz a csillagjegyedben a Plútóval a Vízöntőben együtt áll, a saját igazságodon alapuló fontos felismerés vagy megértés következik be, amely elősegítheti, hogy nagyobb kétségek felé indulj el. Ne kételkedj abban, ami ezen a héten érkezik, mert ez elvezet téged ahhoz, hogy az életedet minden általad kívánt módon kibővítsd.