Közéjük tartozol? Az alábbi csillagjegyek csupa jó híreket kapnak ebben a hónapban, július igazi felüdülés lesz számukra.

Bika: az álmaid könnyedén beteljesülnek

Számodra a július az év egyik legszebb hónapja lesz, álmaid és terveid könnyen valóra válnak. Új lehetőségekkel találkozol, az akadályokon, ha lesznek is, könnyen túlteszed magad. Most megtanulod élvezni az élet nyújtotta lehetőségeket, beleveted magad a társasági életbe, imádni fogsz minden percet. Úgy döntesz, hogy ezentúl te leszel önmagad számára a legfontosabb helyen, és a legfontosabb a saját boldogságod lesz.

Júliusi mantra a Bika számára: Az életben a legfontosabb helyen állok. Megtanulom tiszteletben tartani magam, vigyázni magamra, és önmagam legjobb barátja leszek. Figyelek a lelkemre.

Szerencsés napok: 4, 17, 25.

Július kulcsszavai: bátorság, makacsság, álmodozás, átalakulás.

Rejtett erő: az a képességed, hogy könnyen meg tudsz szabadulni a toxikus emberektől.

Oroszlán: a csillagok nagylelkűek lesznek veled

A július igazán különleges hónap lesz számodra, a csillagok állásának köszönhetően most bármibe is kezdj, sikerülni fog. Szakmai szempontból olyan lehetőségeket kapsz, melyeket érdemes lenne kihasználni. Váratlan fejlődést érhetsz el a pénzügyi életedben. A szerelem terén a hónap vége felé különleges meglepetésre számíthatsz, boldogabb leszel, mint valaha eddig.

A júliusi mantra: A legnagyobb ajándék, amit magamnak adhatok, az a feltétel nélküli szeretet. Úgy döntöttem, hogy elfogadom magam, hiszek magamban, elégedett vagyok magammal, és élvezni fogok minden pillanatot.

Szerencsés napok: 7, 9, 22.

Július kulcsszavai: igazságosság, szerelem, őszinteség, fejlődés.

Rejtett erő: a bátorság, légy önmagad egy olyan világban, ahol mindenki álarcot visel.

Szűz: szabadon élhetsz!

A július a legjobb hónap lesz számodra, végre kezedbe veszed életed irányítását. Eléred azt a szintet, hogy már nem érdekel mások véleménye, érdemesnek tartod magad arra, hogy te dönts a saját boldogságod érdekében. Újra felfedezed önmagad, és új értelmet adsz a jövődnek, bátran tervezel, és rájössz, hogy egy igen különleges személy vagy. Szabadon szárnyalsz, tele leszel életenergiával és boldogsággal!

A júliusi mantra: Megszabadulok minden negatív és mérgező energiától. Úgy döntöttem, hogy olyan emberek vesznek körül ezután, akiknek ugyanúgy fontos a szeretet és a boldogság, akárcsak nekem.

Szerencsés napok: 2, 10, 18.

Július kulcsszavai: érzékenység, szenvedély, barátság, álmodozás.

Rejtett erő: az intuíció, amely arról szól, hogy megérzed az előre bekövetkező dolgokat, védelmet nyújthatsz a lelkednek a negatív dolgok ellen.

 

Forrás: