Ezek lesznek a legszerencsésebb csillagjegyek a szerelemben 2022 május 4-től a Hold az Ikrekben időszak alatt!

A Hold az Ikrekben lehetőséget ad az energiák megújítására. A Vénusz segítségével megtudhatod, mit tartogat ez az időszak a csillagjegyek számára a szerelemben. A szerelem bolygója találkozik a Vénusszal, ami a vágyat, a kalandot, az élvezetet, a szépséget és a termékenységet szimbolizálja.
Ennek a bolygónak a hatása minden jegyben szülöttnek kedvező lehet az érzelmi aspektusok szempontjából. Ez nemcsak a kapcsolatokra vonatkozik, hanem arra is, hogy az egyes emberek hogyan viszonyulnak önmagukhoz. Azok, akiknek előnyös a tranzitja, valószínűleg magabiztosabbnak érzik magukat, és bókokat kapnak szépségükért.

Íme a legszerencsésebb szerelmes jegyek a május 4-től kezdődően:

Szűz:

A Hold az Ikrekben a nagy szerelem idejét hozhatja el neked. Megtapasztalhatod majd az erős érzelmi kötődést. Ha párkapcsolatban élsz ez az időszak tökéletes lehet, hogy erősebbé tegyétek a szerelmeteket, akár egy közös utazással, vagy család bővítéssel.
A stabilitás és a rend iránti állandó törekvésednek köszönhetően a Vénusz tranzitjával a szerelem lesz a hajtóerő és a figyelmed középpontjában ebben az időszakban. Ha szingli vagy találkozhatsz valakivel, aki hosszú évekre is stabil, megbízható társaddá válhat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!