Bak

A legszerencsésebb nap: vasárnap, május 21.

Ezen a héten, a karriered és az anyagi stabilitásod tekintetében a szerencse a te oldaladon állhat. A május 16-án a Bika jegyében járó Jupiter bőséget és lehetőségeket hoz az utadba, ezért tartsd nyitva a szemed és a füled az új lehetőségekre, különösen a nem várt helyeken.

Mivel azonban a Plútó a Vízöntőben van retrográd mozgásban, fontos, hogy óvatosan közelítsd meg a pénzügyi vagy karrierrel kapcsolatos döntéseidet. Ne kapkodj el semmit anélkül, hogy előbb mérlegelnéd az előnyöket és hátrányokat.

Ne feledd, hogy meg tudod valósítani a vágyaidat, és megteremtheted a sikert, amire vágysz.

Vízöntő

A legszerencsésebb nap: vasárnap, május 21.

Ezen a héten megújult energiát érzel, Vízöntő, különösen, ha kockázatot vállalsz és a céljaidat követed. Mivel a szerencsés Jupiter az otthonod, a család és a gyógyulás házában áll, nagyobb biztonságban érzed magad, ha megkockáztatod a hitet, ami váratlan jutalmakat hozhat neked. Azonban az impulzivitásodat egyensúlyozd ki a gyakorlatiassággal, mivel nem minden kockázatot érdemes vállalni.

Bízz az intuíciódban, és ragadd meg az utadba kerülő lehetőségeket, de legyen egy terved is a siker érdekében.

A megfelelő egyensúly megteremtésével nagy lépéseket tehetsz céljaid felé, és learathatod elszántságod gyümölcsét.

Halak

A legszerencsésebb nap: kedd, május 16.

Készülj fel néhány váratlan szerencsés pillanatra ezen a héten, Halak! Mivel a Nap az Ikrek jegyében halad át a gyógyítással foglalkozó negyedik házadon, és a Jupiter kedvezően hat a kommunikációs szektorodban, a megfelelő időben a megfelelő helyen találhatod magad, hogy izgalmas híreket vagy lehetőségeket kapj. Legyél nyitott, és légy hajlandó megkockáztatni a törekvéseidet és céljaidat, különösen, ha ez azt jelenti, hogy el kell hagynod a komfortzónádat.

Bízz az univerzumban, és engedd, hogy új távlatok felé vezessen.
Tartsd nyitva a szemed és a szíved, és légy kész megragadni, ha az univerzum lehetőséget ad a fejlődéshez.

X
error: Content is protected !!