A 2021 nyár utolsó hónapja számtalan meglepetést tartogat.

Különleges szakmai lehetőség vár rád, használd ki, hogy egy fontos projekt része lehetsz, és ennek köszönhetően nem fogsz több pénzügyi nehézséggel küzdeni. Az Univerzum arra buzdít, hogy bontsd le a falaidat, szabadítsd fel a lelked a fájdalomtól, és élvezd a szabadságot. Élj úgy, mintha ez lenne életed utolsó napja.

Kos – Egy nagyon különleges hónap lesz számodra

Pozitív és isteni energiák vesznek körül, szabadítsd fel a kreatív éned, élj egy kicsit ösztönösebben, ne görcsölj, tekintsd a világot egy nagy játszótérnek. Merj kilépni a komfortzónádból, próbálj ki új dolgokat, kísérletezz, merj hibázni.

Fontos dolgokat fogsz megtanulni, és többet fejlődsz, mint eddig valaha. Ebben az időszakban lehetőséged lesz arra, hogy újra kapcsolatba lépj a belső gyermekkel, azzal a részeddel, amely egy csodálatos emberré tesz, ha rá figyelsz. Engedd szabadon szárnyalni a lelked, bízz a csodákban.

Szerencsés napok: 6, 10, 31.

Jelige: “Én vagyok a legerősebb. Bármilyen helyzetet tudok kezelni, türelmes vagyok, és tudom, mit akarok az élettől. Nem engedem, hogy bárki irányítsa a jövőmet.”

Oroszlán – Te vagy a műsor sztárja, és ezzel tisztában vagy

Ragyogj, tündökölj kedves Oroszlán. Élvezd az élet színpadát, fogadd örömmel a tapsokat, a dicséreteket. Ez a hónap igazán különleges lesz számodra, a csillagok csodálatos meglepetéseket tartogatnak.

Mindössze annyit kell tenned, hogy légy önmagad, ebben te hihetetlenül jó vagy. Amikor belépsz valahová, minden szem rád szegeződik. Ha valamit a fejedbe veszel, akkor azt mindenképp véghez viszed, ebben pedig az önbizalmad segít. Ebben a hónapban emlékeztesd magad, hogy mennyire csodálatos vagy.

Szerencsés napok: 11, 16, 22.

Jelige: “Örülök. Minden nap egy áldás. Az Univerzum mellettem áll és gyönyörű meglepetéseket tartogat számomra. Az életem egy varázslatos utazás, amelynek minden pillanatát élvezem.”

Szűz – Jobban érzed magad, mint valaha eddig

Az augusztusban egy csodálatos energia veszi körbe az aurádat. Ebben az időszakban a Vénusz és a Mars erőteljes rezgéseit élvezheted. Minden nagyon könnyen fog menni, élvezed az élet minden pillanatát, és semmiben nem szenvedsz hiányt.

Szakmailag egy erős inspiráció közelít feléd, ami arra fog ösztönözni, hogy harcolj többet az álmaidért. Most csodálatos dolgok történnek az életedben, egy nagyszerű átalakulás vette kezdetét.

Szerencsés napok: 4, 13, 26.

Jelige: “Bízom magamban, és minden sikerül, amit elhatároztam. Küzdök azért, amit akarok, és nem adom fel!”

Forrás: