Ez az 5 csillagjegy lesz legszerencsésebb 2022 októberében – Az Univerzum csodás dolgokat tartogat számukra!

Ez az 5 csillagjegy lesz legszerencsésebb 2022 októberében – Az Univerzum csodás dolgokat tartogat számukra!

Október asztrológiai szempontból jó híreket hoz, és ez az időszak számos csillagjegynek kedvez. A Merkúr befejezi retrográd mozgását, és a legszerencsésebb jegyek élvezhetik ennek minden jótékony hatását.

A legszerencsésebb jegyeket 2022 októberében mind a Mérleg jegyén áthaladó Merkúr, mind a retrográd mozgását a Vízöntő jegyében befejező Szaturnusz egyaránt támogatja. Az október asztrológiai szempontból sokkal előnyösebb és dinamikusabb, mint a szeptember, és bizonyos csillagjegyeknek most sokkal gyümölcsözőbb lehet a munkája.

Bika

A Bika jegy szülöttei nagyszerűen teljesítenek októberben, nem csak azért, mert szorgalmasak, szervezettek, és mindig van pénzük, hanem azért is, mert tudják, hogy kell kamatoztatni ezeket az előnyös időket. Ezért azoknak, akik ambiciózusak és sok tervük van, tudniuk kell, hogy a Merkúr energiája teljes mértékben támogatja őket.

Az üzlet és a profit bolygója hosszú szeptemberi retrográd útja után visszatér a direkt mozgáshoz, és október 10-től a Mérleg jegyébe lép, ami csupa jót ígér a Bikáknak. Október második felében ugyanakkor több pénzhez juthatnak, és nagyobb eséllyel valósíthatják meg a terveiket, bármilyen merészek is legyenek azok. Egyesek akár azon is elgondolkodhatnak, hogy vásároljanak egy házat, és sikerrel járnak.

X