Ez a három legszerencsésebb csillagjegy március második felében.

Kos – Rátalálsz az útra, amit követni akarsz az életben

Végre sikerül önmagadra koncentrálnod. A következő két hét különleges lesz számodra, mert végre lesz időd rendet tenni a gondolataid és az érzéseid között, és, ami a legfontosabb, megtalálod az utat, amelyet be akarsz járni ebben az életben.

Rájössz, hogy nem a cél számít, hanem maga az utazás – ezért magabiztosan indulsz el ezen az érdekes úton, azzal a biztos tudattal, hogy minden rendben lesz. Arra vágysz, hogy minden pillanatnak örülni tudj, minden nehézségből tanulhass, és minden győzelem után gratulálni tudj magadnak az elért eredményekért.

Rák – Nagyszerű hírek várnak rád szakmai téren

Március utolsó két hetében a munkádnak szenteled magad. Rendkívüli módon összpontosítasz a folyamatban lévő változásokra, mert úgy érzed, ez az a pillanat, amire már régóta vártál – most végre összeszeded a bátorságodat, és meghozod azokat a döntéseket, amelyekről már régen álmodsz.

A szeretteid melletted állnak, és mindenben támogatnak ebben az időszakban. Itt az ideje, hogy elkezd bízni önmagadban, hogy belépj ebbe a csodálatos, új életszakaszba, és, ami a legfontosabb, merj kilépni a komfortzónádból, anélkül, hogy túlságosan sokat aggódnál a lehetséges kudarcok miatt (hiszen azokból tanulunk a legtöbbet).

Nyilas – Önmagadra koncentrálsz

Egy olyan időszak után, amikor mindenki mást önmagad elé helyeztél, a következő periódusban valami megváltozik, megtanulsz egy kissé önzőnek lenni, és önmagadat helyezed előtérbe.

Ebben a két hétben lehetőséged van többet fejlődni, mint az elmúlt hónapokban, és ez azért van, mert most különös figyelmet fordítasz az érzéseidre, nem menekülsz a felelősség elől, és megpróbálsz válaszokat találni a legnehezebb kérdésekre is (amelyeket eddig féltél megfogalmazni). Élvezd ezt az utazást, csodálatos, ami veled történik.