Ez a három csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben 2022. szeptember 22-től, a Nap a Mérlegben időszaktól kezdődően!

2022. szeptember 22-től három csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben, mert itt van az őszi nap-éj egyenlőség, vagyis az ősz kezdete.

Ez nagyon sok emberben megüti a boldogság akkordját, és ez három csillagjegyre különösen igaz.

Az ősz egyike azoknak a csodálatos évszakoknak, amelyek nem olyan sivárak és hidegek, mint a tél, és nem olyan pokolian forrók, mint a nyár. Ez a nap, amely történetesen a Mérleg Napot is beharangozza, a változást, a reményt és a munkát szimbolizálja.

A Mérleg fellazít minket, és a valóságba taszít; ez a kezdete annak, hogy komolyan vegyük a dolgokat, de ne túl komolyan. A Mérleg Nap idején új időszak következik az életünkben és új szerelem is leselkedhet ránk.

Ez az új szerelem évszaka: a megújított fogadalmaké, és a tudaté, hogy „jön a tél”. Szeretnénk biztonságban lenni, bármilyen kapcsolatunk is van most.

Kos

Most a szerelmi életedre fordítod a figyelmedet, mert végre megértetted, mi az, ami hiányzik, és mit kell tenned annak érdekében, hogy néhány fontos dolgot megváltoztass a pároddal való kapcsolatodban. Ha még szingli vagy, most van itt a megfelelő alkalom az ismerkedésre.

Az Univerzum tanácsa a számodra: Mondd ki mindig azt, amire gondolsz. Válaszd az őszinteséget, és beszélj nyíltan nemcsak az érzéseidről, hanem arról is, hogy mit vársz a kapcsolattól.

Ezek a csillagjegyek illenek hozzád a leginkább: Mérleg, Skorpió, Halak.

X