Ez a három csillagjegy a legszerencsésebb a szerelemben 2023. október 8-án

2023. október 8-a olyan napot hoz, amikor hajlandóak vagyunk megoldani a dolgokat azokkal az emberekkel, akik a legtöbbet jelentenek nekünk.

Ha szeretetteljes romantikus kapcsolatban élünk, ezen a napon azt tapasztalhatjuk, hogy szívesen „meghallgatjuk őket”. Segítőkészek akarunk lenni, és meg akarjuk mutatni a partnerünknek, hogy tényleg és igazán ott vagyunk neki … bármi történjék is. Bár minden kapcsolatban vannak hullámhegyek és hullámvölgyek, ma nem azért vagyunk itt, hogy szétcincáljuk a dolgokat, ami ironikus, hiszen a mai nap fő tranzitja a Vénusz a Szűzben. És a Szűz-átvonulások hajlamosak arra összpontosítani, hogy mi a baj a dolgokkal. Ez azonban más, ha a Vénusz a Szűzben áll. Ma a szerelemért dolgozunk, és örömmel tesszük ezt.

Ez a tranzit is mindenkit másképp érint. 2023. október 8-án megnézzük, hogyan hat a Vénusz a Szűzben három csillagjegyre. A mai nap arról szól, hogy tisztességesek, kiegyensúlyozottak és őszinték legyenek. Ezt csak azokkal és azokért az emberekért tehetjük meg, akikkel halálosan komolyan gondoljuk.

1. Bika

Felismered a jó dolgot, amikor meglátod, és az élettapasztalatod azt mutatja, hogy inkább becsüld meg ezt a jó dolgot, mintsem hagyd, hogy szétessen. A kapcsolatod mindig is remekül működött, de ez nem jelenti azt, hogy mindig minden rendben volt. A mai napon, 2023. október 8-án belátod, hogy ha továbbra is szeretnéd, hogy a dolgok jól működjenek – ahogyan te is szeretnéd -, akkor ma félre kell állnod, és hagynod kell, hogy a partnered beszéljen.

A Szűzben járó Vénusz tranzitjával az oldaladon képes leszel minden bökkenőt kiküszöbölni, így ahogy haladsz előre ebben a románcban, a dolgok csak egyre jobbak és jobbak lehetnek. Elég érettnek érzed magad ahhoz, hogy kivond az egódat a képből, hogy jobban megértsd, mi zajlik a partnered fejében. Észre fogja venni, és ma felszabadultnak fogja érezni magát veled, ami hihetetlenül jótékony beszélgetésekhez vezet. A mai nap csodálatosan fog alakulni!

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal