Ez a 4 csillagjegy fontos változásokkal szembesül a 2021-es év végéig!

Ha valakivel csak sajnálatból vagy együtt, az még nem jelenti azt, hogy boldog is tudsz lenni mellette. Inkább add meg neki a szabadságot, amire neki is ugyanilyen szüksége van, és add át magad az önfeledt, szárnyaló és kreatív szabadságnak. Fektesd az energiát saját magadba, térképezd fel, hogy mi az, amire igazán szüksége van a szívednek.

Nyilas: engedd magadhoz közelebb az embereket!

Lehet, hogy csalódások értek a múltban, de ne taszítsd el magadtól az embereket. Nem egyforma minden ember, nem mindenki akar szenvedést okozni neked. Rombold le a falakat, amit a szíved köré építettél, légy egy kicsit sebezhetőbb, hogy újra boldog lehess.

Lépj ki a saját érzelmi börtönödből, tárd ki a szíved, és fogadd be azt, akit neked szánt a Sors.

Halak: engedd el azokat az embereket, akik nem érdemelnek meg!

Ha valaki nem bánik veled ugyanolyan tisztelettel, mint te vele, akkor engedd el. Egy kapcsolat két ember munkája, ha úgy érzed, hogy sokkal többet fektetsz bele, mint a párod, akkor itt az ideje, hogy elgondolkozz azon, hogyan tovább.

Nem a te feladatod, hogy felhívd magadra a figyelmet, hogy tudasd, értékes és szerethető vagy. Ha valaki nem törődik veled, az nem biztos, hogy a te hibád. Az év végén jobb, ha búcsút intesz az egyoldalú kapcsolatoknak, és több energiát fektetsz saját magadba.

Forrás:

1. oldal, 2. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük