Ez a 3 csillagjegy találkozik valaki egészen különlegessel 2023 októberében

3 csillagjegy számára 2023 októbere olyan időszak lesz, amikor elképzelhetetlenné válik, hogy szinglik maradjanak:

Bak

Azok számára, akik jelenleg egyedülállók, ez a hónap finom változást hoz a szemléletükben. Mint valaki, aki mindig is nagyra értékelte a függetlenséget, soha nem habozott, hogy szükség esetén szünetet tartson a romantikus kapcsolatokban.

Most azonban határozott változást érzel magadban – azt a vágyat, hogy ne maradj többé egyedülálló, hanem inkább a társaságra és az érzelmi egyensúlyra törekedj.

A gondolat, hogy egyedül maradsz, egy kapcsolat kölcsönös támogatása és közelsége nélkül, valódi aggodalomra ad okot számodra. Ez a hónap arra ösztönöz, hogy tegyél lépéseket az intimitás és a kapcsolat iránti vágyad kifejezésére.

Ebben az időszakban olyan emberekkel találkozol, akik a gazdagság vagy a megjelenés felszínes fitogtatásával próbálnak másoknak imponálni. Lényeges, hogy az ilyen felszíni tulajdonságokon túl felismerd a valódi kompatibilitást.

Bár a kapcsolat gondolata hatalmas értéket képvisel a szemedben, megérted, hogy az igazi kapcsolatok kompromisszumokat igényelnek, és nem szabad félvállról venni őket.

A vágy, hogy teljes értékű párkapcsolatban éljetek, nyugtalanító pillanatokat okozhat, de lényeges, hogy ne siessetek el semmit, és ne erőltessetek semmit.

Ehelyett hallgass figyelmesen a belső megérzéseidre, és hagyd, hogy a dolgok természetes módon és a saját tempójukban alakuljanak. Bízz a folyamatban, tudva, hogy az igazi szerelem és a társas együttlét eljön, amikor eljön az ideje.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal
X