Bár a május mindenki életét egy kicsit jobbá teheti, van három csillagjegy, amelyik a “jó dolgok” teljes egészét megtapasztalja majd, és ebből rengeteg lesz a romantikus.

Néhányan közülük nagyon szerencsések lesznek a szerelemben ebben az időszakban, mivel az átvonulások úgy tűnik, hogy bizonyos csillagjegyek számára kitérnek az útból, eltávolítva az egó, az önbizalomhiány és az ideges viselkedés akadályait a háttérből.

Teljes potenciálunkat kiaknázhatjuk 2023 májusában, és a szerelmesek esetében itt igen markáns eseményeknek lehetnek tanúi.

A hónap kezdetén ugyanis a Bika-szezonban járunk, ami mindig nagyszerű a szerelmesek számára szerte a világon. A Bika-szezon lehetővé teszi, hogy megalapozzuk magunkat a szerelmi ügyeinkben, és amíg a Merkúr 14-ig még mindig retrográdban van, addig minden kommunikációs nehézségből kiutat találhatunk, egyszerűen azért, mert biztonságban érezzük önmagunkat abban, akik vagyunk, és azzal a kapcsolattal, amelyben jelenleg vagyunk.

Ez egy jó időszak arra, hogy tervezzünk a partnerünkkel, új kalandokat keressünk, és különleges alkalmakra tűzzünk ki céldátumokat. Ez AZ a hónap a lánykérések és eljegyzések hónapja; már nem félünk a jövőtől, hajlandóak vagyunk elfogadni azt … és minden mást is.

2023 májusa sokunk számára hatalmas önelfogadást hoz.

A Jupiter a Bikában és a Vénusz az Uránusz együttállásával három csillagjegyet látunk majd, amelyek felemelkednek a szerelem kihívásaihoz, és ezek az átvonulások változásokat és izgalmakat inspirálnak.

2023 májusa nagy szerencsét hoz azoknak, akik végre rájönnek, hogy az a személy, akivel együtt vannak, az a személy, akivel az egész életüket le akarják élni.

Ezt már olvastad?
Csillagjegyek, akikre rátalál a szerelem a Halakban lévő negyedhold idején, 2023. június 10 - 11. között!

Jól érezzük magunkat a bőrünkben, és ez lehetővé teszi, hogy jók és kedvesek legyünk másokkal. A szerelem nem csak a levegőben van, hanem mindenhol ott van, ahová megyünk. Szeretetben, kedvességben és romantikában fürdőzünk 2023 májusában.

Melyik csillagjegyeknek kedvez a legtöbbet a szerelem ebben a hónapban?

1. Kos

Csak arra vágysz, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból. Tudod, hogy néha nehéz eset tudsz lenni, és ezt már nem szeretnéd senkinek a terhére róni, főleg nem annak, aki iránt őszintén és romantikusan érdeklődsz.

Attól tartasz, hogy esetleg elfordultál tőle pusztán azzal, hogy önmagadat adtad, de Kos, nem így van; 2023 májusában második és harmadik esélyt kapsz a megváltásra, és az az igazság, hogy nincs miért felhúznod magad. Te vagy a ragyogó csillag, és te vagy az, aki hozzátesz ehhez a kapcsolathoz.

Bár a párod vagy partnered valóban különleges, te vagy az, akinek sikerül azt, ami van, még izgalmasabbá tennie, és ezt minden egyes nap meg is teszed.

Te vagy a főnyeremény, Kos, nem kell attól tartanod, hogy eldobnak vagy eltaszítanak.

A május megmutatja neked, hogy minden kommunikáció BE van kapcsolva, és hogy a szeretet, amit szeretnél megosztani, teljesen ott van számodra, amíg csak akarod.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!