Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben 2023 május 1-én

Május 1-jén tehát a Hold és a Vénusz négyzete lesz a segítségünkre, és ha elég okosak vagyunk ahhoz, hogy felvegyük ezt a hangulatot, akkor még több erőt kapunk.

A legjobb, ha ezen a napon a „jó oldalt” választjuk, és bár ez kézenfekvőnek tűnhet, könnyebb mondani, mint megtenni.

Próbáljatok meg ma pozitívan gondolkodni, csillagjegyek. Szeretnek benneteket, és nem vagytok egyedül. Inkább érezzetek hálát azért, amitek van, mintsem azzal töltsétek az időt, hogy azon bánkódjatok, amit a szerelem miatt elveszítettetek. Fel a fejjel, és legyen szép napotok.

Bika

Olyan helyzetben vagy, amikor szinte mindenért hálát érzel, beleértve a nehéz időket is, amelyeken keresztülmentél, és amelyeken időnként még mindig keresztülmész. Minden egy lecke számodra, Bika, és ezen a napon, május 1-jén nagyon jól fogod érezni magad a szerelmi életed állapotát illetően. A partnered jó ember, és ezt te is tudod. Bár mindketten átmentek a hullámvölgyeken, mindketten eljutottatok oda, hogy átvészeljétek a vihart, bármilyen szeles is legyen az.

A Hold és a Vénusz négyszögével járó vibrálással lovagolsz, ami felemel téged minden olyan probléma fölé, amiről azt hiszed, hogy lehúzhat téged. Te és a párod nem vagytok hajlandók hinni semmi másban, csak az egyesült szerelmetek erejében, és ez átsegít titeket a mai napon és az elkövetkező napokon. Szerencsés vagy a szerelemben, Bika.

X