Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben 2023. január 29-én a Merkúr trigon Uránusz idején!

Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben 2023. január 29-én a Merkúr trigon Uránusz idején!

Ez a tranzit arról ismert, hogy képes úgymond „megolajozni a kerekeket”, ami a kommunikációt illeti. A Merkúr trigon Uránusz adja meg a bátorságot, hogy megszólaljunk, és kimondjuk azt a „dolgot”, amit már régóta ki akartunk mondani.

Ma magabiztosnak érezzük magunkat abban, amit kifejezünk, és minél őrültebbek az ötleteink, annál jobb. Ha a Merkúr trigon Uránusz ma üzenetet hagyna nekünk, akkor éppen ezt mondaná a szerelmesek közötti kommunikációról: „Minél őrültebb, annál jobb.”

Kos

Végre eljön egy nap, amikor elég szabadnak érzed magad ahhoz, hogy kimondd, ami érzel. Nem mintha bármikor is nagyon visszafognád magad, de az az igazság, hogy amikor arról van szó, hogy elmondd, mi jár a fejedben annak, akivel romantikus kapcsolatban állsz, a „kevesebbet az igazságnál” választod. Szereted a látszatát annak, hogy „minden csodálatos”; amikor nem az, nem szeretsz szembesülni vele.

Ma, a Merkúr trigon Uránusz idején az a gondolat fog inspirálni amivel csak egyszerűen előállsz: amit partnerednek tudnia kell, hogy mi jár a fejedben. A Merkúr trigon Uránusz hatásában az a nagyszerű, hogy csökkenti a megszólalástól való félelmet, és minden Kos-bátorságod ellenére félénk maradsz, ha arról van szó, hogy mindent megossz a partnereddel.

X