Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben 2023. április 9. – 15. a Nyilasban járó Hold és a Vénusz trigon Plútó alatt!

Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben 2023. április 9. – 15. a Nyilasban járó Hold és a Vénusz trigon Plútó alatt!

Ennek a két tranzitnak köszönhetően az alábbi csillagjegyek, akik a legtöbbet kapnak a szerelemből, biztonságban érezhetik magukat és szabadon kimondhatják a véleményüket. Miközben a Vénusz trigon Plútó támogatja azt a gondolatot, hogy ha a szerelmi életünk működni akar, akkor őszintének kell lennünk és nyíltan kell beszélnünk MINDEN érzésünkről, biztonságban érezhetjük magunkat azzal a gondolattal, hogy ha erőfeszítéseket teszünk, akkor megkapjuk azt amit akarunk. A szerelemhez valóban szükség van némi munkára, ahogy azt mindannyian tudjuk, és éppen ezen a héten úgy tűnik, hogy a munkánk végre kifizetődik.

Mintha még több segítségre lenne szükségünk, a Hold és a Vénusz trigonjával találjuk magunkat szembe, ami tovább fokozza a szerelmi élményeinket!
Ez a hét azokat, akik jelenleg jó kapcsolatokban élnek, egy magasabb szintre emeli; úgy érezzük, hogy egyfajta érettséget tapasztalhatunk a románc és a romantikus elképzelések megítélését illetően.

Kos

Ez a heted olyan lesz, ahol a szerelem uralkodik, és minden más háttérbe szorul. Tudod, hogy bármit is tartogat számodra az élet, annak meg kell történnie és most semmi sem tud tönkretenni. Ez annak köszönhető, hogy békében érzed magad a szerelmi életedben. Nem érzed fenyegetve magad a párod szabadságvágya miatt, nem vagy féltékeny a rá irányuló figyelem miatt.

Büszkeséget érzel; szereted ezt a személyt, és a hét számos tranzitja támogatja ezt a rajongást. Lehet, hogy a 2023. április 9-15. közötti héten te és a társad nem is vagytok egymás jelenlétében, de ez nem számít. Szeretetre és együttérzésre épülő megértésetek van; ennek tudatában minden rendben van a ti világotokban.