Ez a 3 csillagjegy kifejezetten szerencsés lesz a szerelemben május 21-től

Az Ikrek Nap új és izgalmas ötletek előtt nyitja meg a kapukat a szerelemben. Ebben az időszakban nem vagyunk fásultak és félénkek, és a Rákban járó Holddal úgy érezzük, hogy helyet kell csinálnunk a szívünkben a szerelemnek.

Nem akarunk kuncogni és nevetni azon, hogy mit is jelent számunkra valójában a szerelem. Szeretnénk megragadni ezt a lehetőséget. Meg akarjuk ismerni a szerelmet, és készen állunk mindarra, amit az hoz. Nem aggódunk amiatt, hogyan nézünk ki, vagy hogy elég népszerűek vagyunk-e. Még csak nem is aggódunk, hogy szeretnek-e minket … inkább azzal foglalkozunk, hogy szeretetet adjunk és hitelesek legyünk.

1. Bika

Az Ikrek évszak mindig jól áll neked, és május 21-én a végletekig érzed ezt. A szerelmi életed olyannyira zökkenőmentesen alakul, hogy még az is lehet, hogy a Rák Hold idején örömkönnyeket hullatsz, mert el sem hiszed, milyen szerencsés vagy.

Úgy tűnik, az élet jó irányt vett számodra, ami a szerelmet illeti, és mindannyian hálásak vagytok azért, ami ma történik. Bár neked a szeretet és a törődés a legfontosabb, észreveheted, hogy ezen a napon a romantikus partnered nagyon sok figyelmet szentel neked.

Mintha pokolian elszántak lennének arra, hogy örömet szerezzenek neked. Ez a személy mindenkinél jobban szeret téged, és ezt a mai naptól kezdve be is bizonyítja neked. Tudod, hogy mindig számíthatsz rá, de van valami a Rák Holddal kapcsolatban, ami mindent a következő szintre emel.