A Merkúr a Halak jegyében egyre sötétebb felhőket von a fejünk felé, azonban, ha sikerül a képzeletünkre támaszkodni, és bízunk a megérzéseinkben, akkor minden álmunk valóra válhat.

A következő időszakban az alábbi 5 csillagjegy lesz a legoptimistább, ők azok, akik: terveznek és véghez is viszik!

Kos

Készen állsz arra, hogy kipróbálj valami újat, de van néhány múltbeli akadály, amely még mindig nem engedi, hogy szabadon cselekedj. Egyelőre csak álmodozol a szabadságról. Meg szeretnél szabadulni mindattól, ami mérgező az életedben, főleg azoktól a múltbeli dolgoktól, amelyeknek már régen véget kellett volna vetned és amelyek továbbra is kísértenek. Próbáld azt mondani, hogy “elég”, és lépj tovább.

Amikor a Merkúr belép a Halakba, egy nehéz helyzet véget érhet, és lehetőséget kapsz arra, hogy végre azt tedd, amit szeretnél. Ebben az időszakban rá fogsz jönni, hogy kik is az igazi ellenségek, és ez bátorságot ad majd ahhoz, hogy határozottabban hozz döntést.

Ikrek

A karrier területén egy nagy álmod válhat valóra, lehet ez egy állásajánlat, előléptetés vagy saját vállalkozás megalapítása. Változtasd meg a fontossági sorrendet, most tedd a karriered a legelső helyre. Soha nem állt tőled távol az az elképzelés, hogy vezető legyél, most itt a jó alkalom, használd ki, a csillagok mindenben támogatni fognak. Légy határozott, kövesd az álmaidat.

Szűz

A Merkúr segítségedre lesz a párkapcsolati sebek gyógyítására, de előbb egy igen komoly és fájdalmas beszélgetés áll előtted. Most könnyebben fog menni a kommunikáció, a partnered is nyitott lesz arra, hogy felnőttként megbeszéljétek a dolgokat. Nyugodtan beszélj a vágyaidról, a félelmeidről, itt az ideje, hogy kilépj az ördögi körből, és helyreállítsd az energiákat benned és körülötted.

Ezt már olvastad?
Heti horoszkóp január 30. - február 5. – Pozitív változások elé nézel, szerencsés időszak következik sokak életében!

Egyesek számára a következő három hét akár válást is hozhat, de soha nem szabad elfelejteni, hogy az életben minden okkal történik. Ami nem működik semmi áron, annak jobb véget vetni. Az élet lényege a fejlődés, és az egyensúly megtalálása.

Vízöntő

Ha pénzügyi szabadságról álmodozol, a következő hetekben közelebb kerülsz a célodhoz, mint eddig valaha. A Merkúr elhozza számodra a vágyott ajándékot, egy darabig nem okoznak fejtörést az anyagiak. Ha nem is konkrétan pénzt kapsz, az is megtörténhet, hogy egy olyan örökség üti a markod, amely segítségével az összes adósságot ki tudod fizetni. Akár a hitel utolsó részletét fizeted ki, akár egy másik hitelbe gondolkozol, sokkal nyugodtabb időszak vár rád, mint eddig.

Az április eleje elhozza számodra az igazi pénzügyi felszabadulást.

Halak

Egy új kezdetről vagy nyaralásról álmodozol, a lényeg, hogy egy olyan nyugodt helyre vonulhass félre, ahol nem zavar senki. Amint a korlátozások lehetővé teszik, ez a kívánságod teljesülni fog, hiszen a Merkúr egy csodálatos utazást tartogat számodra. Ha a tengerparton szeretnéd élvezni a napsütést, az is lehetséges. De, ha csak egy pár szabadnapra vágysz, amit a saját udvarodon töltesz hintaszékben limonádét szürcsölve, akkor is előtted állnak a lehetőségek. A lényeg, hogy vedd észre, és használd ki, légy magabiztos, és hódítsd meg a világot.

Forrás: