Ennek a három szerencsés csillagjegynek beköszönt az életébe a jólét és a bőség amikor a Jupiter a Bika jegyébe lép!

A Jupiter a következő időszakban így vagy úgy egy kicsit megváltoztatja a játékszabályokat. Az alábbi három csillagjegy életét szerencsével, bőséggel és jóléttel árasztja el, de mindeközben lehetőséget kapnak az önmagunkhoz való visszatérésre is.

Bika

Egy olyan új energiával kerülsz kapcsolatba, amely igencsak előnyös lesz számodra, de csak akkor, ha fogod tudni kezelni. A következő időszakot a vitalitás és a bőség energiája járja át, sokkal erősebb lesz most a vágyad arra, hogy teljesebb életet élhess, hogy minél többet megtapasztalhass. A belső tűz hajt, hogy minél jobban kihasználd a kínálkozó lehetőségeket, hogy fejleszd és bővítsd a tudásod.

Számos utazás vár rád (hol tervezett, hol váratlan), gyönyörű és egyedi élményekkel gazdagodsz, amelyek hatására valósággal újjászületsz.

Megtalálod a megfelelő módot arra, hogy végre szabadon kifejezd önmagad, kinyilvánítsd a kreativitásod, és felvállald azt, aki igazán te vagy. Többé nem rejted el a legnagyobb álmaid, hanem teszel azért, hogy kibontakozhass és szárnyalj. A szerelem az elkövetkező időszakban is fontos szerepet kap az életedben, és nagy az esélye annak, hogy, ha egyedülálló vagy, akkor most találkozol a lelki társaddal, az igazi szerelemmel.

Ebben a retrográd időszakban lesz időd végiggondolni egy komoly cselekvési tervet a karrieredet illetően, felépítheted azt az utat az életben, amelyet biztosan követni szeretnél. Végre megszabadulsz mindazoktól a dolgoktól, amelyek már nem szolgálnak, teret adva az újnak.