Ennek a 4 csillagjegynek csodálatos változást hoz az életébe a 2022-es szeptember 23-án az őszi nap-éj egyenlőség!

A 2022-es szeptember 23-án őszi nap-éj egyenlőség ennek a 4 csillagjegynek hoz markáns változást az életébe!

Az őszi nap-éj egyenlőség szeptember 23-án következik be, amikor hivatalosan is véget ér a nyár, és a Szűz jegyből a Mérleg jegyébe lépünk.
Az ezt követő időszakot az önreflexió, az egyensúly megtalálásának vágya jellemzi. Ahogy elkezdenek rövidülni a nappalok, annál inkább elkezdünk befelé figyelni. A nap-éj egyenlőség a betakarítás időszaka, gyakoroljuk a hálát, köszönjük meg a természet bőségét, és tekintsünk hasonlóképp a belső munkánk metaforikus gyümölcsére is.

Ezen a napon sikerül jobban megértenünk a személyes fejlődésünket, gondoljuk át, hogy hová szeretnénk eljutni, mi az, ami szükséges a belső egyensúlyunkhoz.

Az alábbi 4 csillagjegy az, aki legerőteljesebben fogja érezni az őszi nap-éj egyenlőség hatását!

Kos

Most jó alkalom nyílik arra, hogy áttekintsd és újraértékeld a kapcsolatok szerepét az életedben. Ez a függetlenség visszaszerzésének ideje, most visszakaphatod személyiséged azon darabjait, amiket másokra pazaroltál.

A Mérleg az egyensúly időszaka, most el tudod engedni a megfelelési kényszert, hogy állandóan a külső megerősítéseket keresd, végre úgy döntesz, hogy te magad leszel a legfontosabb. Komoly változások valósulnak meg a kapcsolataidban és az életedben.

X