Ennek a 3 csillagjegynek nagy jelentőségű változások következnek be az életébe 2023. április 1-től az Oroszlán Hold négyzet Uránusz a Bikában alatt!

1. Bika

Az Uránusz a jegyedben ma aktiválja az első házad témáit, ami azt jelenti, hogy friss energiát és izgalmat hoz az életeddel kapcsolatos új és újonnan megjelenő hiedelmek és vágyak felé. Mivel az Uránusz négyszögbe kerül az Oroszlán Holddal, amely az otthonod és a családod negyedik házát aktiválja, valószínűleg van valami, amit ezen a területen meg akartál változtatni. Az első házadban az Uránusz hatalmas változásokért felelős azzal kapcsolatban, hogy hogyan látod az életet, és mennyire hitelesen mutatod meg magad.

Ezt már olvastad?
Siker, pozitív időszak és anyagi bőség vár erre a 4 szerencsés csillagjegyre a 2023. június 10-én kezdődő Hold - Uránusz konjunkció alatt!

Mivel az Oroszlán Hold az otthoni ügyeket említi, ez egy izgalmas időszak a változásra, ami megerősödik, mivel a Hold később négyzetet alkot az első házadban lévő Vénusszal. Ez az energia számodra arról szól, hogy elfogadod, amit magadról tanultál, és tiszteletben tartod azt, bármi is legyen a láthatáron, ami az otthont illeti – és azt, hogy kit tekintesz családtagnak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!