Ennek a 3 csillagjegynek kifejezetten kemény napja lesz 2023. április 11-én a Merkúr-Lilith négyzete alatt!

Ennek a 3 csillagjegynek kifejezetten kemény napja lesz 2023. április 11-én a Merkúr-Lilith négyzete alatt!

2023. április 11-én három csillagjegy számára kifejezetten nehéz nap lesz, és a dolgok nem lesznek könnyűek. A Merkúr Lilith négyzete erősen megmutatkozik az alábbi három csillagjegy számára. A nehézségek nagyon-nagyon könnyen felmerülnek, és ha nem kezelik őket, rombolhatják a kapcsolatokat és a karriert. Diszkrécióra van szükség, különösen az itt említett három jegy esetében, és ha ellenállunk a diszkréciónak, akkor a végén megfizetjük az árát.

A Merkúr Lilith négyzete kihívást jelenthet és jelent majd, de mindig van lehetőség a fejlődésre és az önismeretre. Ha „megfizetjük az árát”, értékes leckét kapunk arról, hogy „hogyan csináljuk legközelebb jól”. Ez a nap hiábavaló, ha nem tanulunk a hibáinkból.

Mélyen meg akarjuk majd vizsgálni, mi folyik ma, és hogyan végződhet pusztán egy nyelvbotlás végzetes következményekkel. Diszkréció, visszatartás és időzítés; ezek a fő elemek, amelyek kedden sikerhez vagy bukáshoz vezetnek.

1. Mérleg

Szereted magadat viszonylag intellektuálisnak tartani, és ebben nagyon is igazad lehet, Mérleg. Hihetetlen intellektussal rendelkező, okos ember vagy… de nagy egód is van, és az április 11-i Merkúr Lilith négyzet alatt ez az egód nagy bajba sodorhat, ha nem vigyázol magadra. Kicsit jogosnak érzed magad, mivel olyan nagyszerű ötleteket teszel le az asztalra, hogy az a tisztességes, ha azok, akikkel megosztod ezeket az ötleteket, ugyanolyan könnyen megértik azokat, mint te.

Sokkal nagyobb léptékben gondolkodsz, mint amit bárki más fel tudna fogni, és a Merkúr Lilith négyzete alatt nem látod értelmét annak, hogy tovább magyarázkodj; ha nem értik meg, amit az imént világosan kifejtettél, akkor nem érdemlik meg, hogy meghallgassák, amit mondani akarsz. Legalábbis te így látod ezt. Ma olyan helyzetbe kerülsz, mintha sznob és elitista lennél, és a hozzáállásod elriasztja az embereket.

X