Ennek a 2 csillagjegynek megvan az a természetes ajándéka, hogy jó dolgokat vonzon be az életébe

Egyes csillagjegyeknek természetes esélyük van arra, hogy jó dolgokat vonzanak magukhoz. A tied közülük való?

Minden csillagjegy egyedi tulajdonságokkal és potenciállal rendelkezik, de az asztrológiai hagyományok szerint két olyan jegy létezik, amelyeknek sajátos a hajlama a pozitív dolgok vonzására. Más szavakkal, mindkét jegy olyan tulajdonságokkal van megáldva, amelyek elősegítik a jó dolgok vonzásának képességét, az élet területétől függetlenül.

Továbbá a Nap jegye mellett más asztrológiai elemek is jelentős szerepet játszanak, köztük a Hold, a bolygók és az aszcendens. Az aszcendens fontos szerepet játszik abban is, hogy a világ hogyan lát bennünket.

Ezért, ha e két jegy valamelyikében van aszcendens, az egyben harmonikusabb és virágzóbb élményekre való hajlamot is jelezheti.

1. A jó dolgokat vonzó csillagjegyek közül az első: Bika

Azok az egyének, akiket születési diagramjukban erősen befolyásolt a Bika, akár Napjegyük, akár aszcendensük révén, általában elismerik megbízhatóságukról és a valóságban való megalapozottságukról, ami természetes képességgel ruházza fel őket, hogy jólétet vonzanak az életükbe.

Különleges kapcsolatban állnak az anyagi világgal, értékelik a lét kényelmét, minőségét és örömeit. A Bika lényege az építkezésre összpontosít, akár anyagilag, akár érzelmileg, akár szakmailag.

Kitartásuk és türelmük gyakran döntő szerepet játszik abban, hogy pozitív lehetőségeket vonzanak magukhoz, és harmonikus környezetet teremtsenek maguk körül.

Ezenkívül a Vénusz hatása nagy vonzerőt ad a Bikának a szépség és a művészet iránt, ami lehetővé teszi számukra, hogy értékeljék az élet apró örömeit.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal