December 23: Újhold a Bak jegyében! Megnyílnak az égi kapuk, és minden lehetőség a rendelkezésünkre áll!

December 23: Újhold a Bak jegyében! Megnyílnak az égi kapuk, és minden lehetőség a rendelkezésünkre áll!

December 23-án lesz az utolsó Újhold ebben az évben, amely erőt és inspirációt ad az újrakezdéshez! Egy új energiakör kezdődik el ezen a napon, ami arra ösztönöz, hogy egy kicsit áttervezzük az életünket.

Lehetőségünk adódik arra, hogy új stratégiákat alakítsunk ki, terveket készítsünk, és átalakítsuk a jövőről alkotott elképzeléseinket.

Most az Univerzum segítségével bármit létrehozhatunk, amit csak szeretnénk! Az egész Univerzum a javunkra dolgozik; az energiák egy teljesen új ciklust indítanak el, amely arra ösztönöz minket, hogy minden eddiginél jobban megtervezzük és megszervezzük közeljövőnket.

Hihetetlen kapcsolatot érzünk mindazzal, ami körülöttünk történik, és nagyobb felelősséget a lelkünk célja iránt. Csillagpor vagyunk, az Univerzum részei vagyunk… és most már bármit létrehozhatunk, amit csak akarunk.

A december 23-i újhold a Bak jegyében áll. Az újhold akkor következik be, amikor a Nap a Holddal együtt áll, és egy ciklus végét és egy újabb – 28 napos – újholdas ciklus kezdetét jelenti. De ez még nem minden – mivel a hónap és az év vége van, az Univerzum a javunkra dolgozik, és felajánlja nekünk a feltöltődő energiát, a bátorságot és a változást.