3. Oroszlán

Bár a Vénusz mostanra elhagyta a Vízöntőt, a Mars és a Szaturnusz még mindig ott van, ami azt jelenti, hogy az életed párkapcsolati zónáját még mindig sújtja. A mai változást a Bikában járó Hold hozza, amely a Jupiterrel és a Marssal is összekapcsolódik, ami új perspektívát hoz a számodra fontos dolgok tekintetében. Időnként, különösen a magánéletedben, gyakran csak a saját szemszögedből látod a dolgokat. Bár ehhez jogod van, ez nem mindig jelenti azt, hogy helyes is.

Ezt nem mindig akarod hallani, mert akkor megkérdőjelezi az életedet irányító hiedelmeket, de amikor kihívást tudsz támasztani magaddal szemben, hogy másképp lásd a dolgokat, az mindent megváltoztat.

Ma azonban üdvözlendővé válik a nézőpontváltás, mert ez némi nagyobb megértést hoz valaki más cselekedeteivel kapcsolatban, és ezzel együtt a béke érzését is. Győződj meg róla, hogy elengeded az ellenérzést, hogy tévedsz, vagy hogy változtatnod kell a gondolkodásmódodon, ez a növekedés legnagyobb jele, és annak, hogy végre készen állsz arra az életre, amire azt mondod, hogy vágysz.

X
error: Content is protected !!