2. Bika

A Hold ma egész nap a te csillagjegyedben tartózkodik, és hihetetlenül aktív, mivel a nap folyamán több bolygóval is találkozik. Gondold át, mi minden történik most az életedben, aztán készülj fel arra, hogy a dolgok teljesen új irányba indulnak el. Volt olyan helyzet, amelyben az utóbbi időben megpróbáltál biztosra menni, ami félelemből fakad.

Normális, ha úgy érezzük, hogy kiváltó okok jönnek elő, amikor elkezdünk jobban belevágni egy életútba, egy karrierbe vagy akár egy kapcsolatba. De nem is tudsz teljesen belevágni egy helyzetbe, és nem lehet újdonság, ha múltbeli dolgokat cipelsz bele. Ma kockáztass, és nézd meg, hol kell megkockáztatnod, hogy valami sokkal jobban alakulhat, mint ahogyan azt elképzelted.

Az életnek megvan az esélye arra, hogy meglepjen, és a mai napon lehetőséged van arra, hogy az érzéseid teljes skáláját megnézd, mind a reményeidet, mind a félelmeidet.

A munka számodra abban fog állni, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem a félelmeid vezetnek téged. Érezheted őket, de ez nem jelenti azt, hogy ezekből kell kiindulnod. Bízz ebben az új fejezetben, amelyet már elkezdtél, és engedd meg magadnak, hogy ledobd a fennmaradt falakat, amelyek esetleg még állnak. Meg fogja érni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X
error: Content is protected !!