Mivel a Hold egész nap a Bikában tartózkodik, és kapcsolatot teremt a Nappal, a Jupiterrel és a Neptunusszal, inspiráltabbnak és késznek érezheted magad bármilyen kisebb vagy nagyobb lépésre, amit meg akarsz tenni.

Hagyd, hogy ez az energia elmossa a kifogásokat, vagy azt a meggyőződésedet, hogy a mostaninál jobb alkalom is létezik.

Mert minden egyes pillanat, amikor elfogadod azt az életet, amit nem akarsz élni, eggyel kevesebb időt töltesz azzal, hogy azt az életedet éld, amit szeretnél.

1. Kos

Használd a Hold és a Jupiter által ma felszínre hozott érzéseket annak jeleként, hogy a változtatásokon való gondolkodásnál többre van szükséged. Kezdetben frusztrációt hozhat számodra, hogy a Mars az uralkodó bolygód, a Nap pedig a te csillagjegyeden halad át. Az érzéseid azonban, amelyeket a nap korábbi szakaszában érezhetsz, fontos, hogy valóban tudomásul vedd és elfogadd. Így ahelyett, hogy harcolnál magaddal, lesz energiád arra, hogy felvállald, ami most az életedben történik.

Ezt már olvastad?
Ennek a 2 csillagjegynek nem várt bevételt hoz a 2023. június 10-én kezdődő Negyedhold a Halak jegyében

Ebben a pillanatban van az életednek egy olyan aspektusa, amelyről úgy érzed, hogy nem áll összhangban a fejlődéseddel, és bizonytalan vagy, hogy mit tegyél vele. Ha egy ilyen kérdéssel kapcsolatban folyton ide-oda járkálsz a fejedben, az valójában nem segít rajta. Ettől nem tűnik el, és nem lesz jobb.

Gondold végig, mi a legfontosabb most az életedben, mi az, ami a legnagyobb örömet és a legnagyobb békét hozza neked. Aztán használd ezt oknak arra, hogy átjuss azon, ami kihívást jelent. A születésnapi szezonod mindig az átalakulás hatalmas pillanatait jelenti, csak el kell döntened, hogy hagyod, hogy ez megtörténjen.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!