Csillagjegyek akik leginkább profitálhatnak a Hold pozitív energiáiból a Vízöntő jegyében 2023. november 18-tól!

Ezek azok a csillagjegyek, akik szerencsések lesznek, új élmények és lehetőségek várnak rájuk, és a közeljövőben megvalósíthatják az álmaikat.

Vízöntő

A Vízöntő számára ez az Hold a saját jegyében nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy igazodni tudjon önmagához és a sorsához, belső hitelességéhez és igazi lényéhez. A Vízöntők az utóbbi időben sok leckét megtanultak, jobban megértették saját céljaikat és létezésük értelmét, most pedig készen állnak arra, hogy egy másik szintre lépjenek, miközben az Univerzum erős rezgésekkel jön a segítségükre.

Ennek a csillagjegynek az elkövetkezendő időszakban olyan fontos változások vannak a láthatáron, amelyek döntően megváltoztathatják élete menetét. Lehet szó egy sorsszerű találkozásról, őszinte szerelemről, egy erőteljes kapcsolatról egy másik emberrel, új dolgokról, amelyeket el kell érnie, végre kell hajtania, vagy ki kell nyilvánítania, és amelyek csoportos, kollektív értelemben is nagy hatással lehetnek – olyan nagyszabású projektekről van szó, amik szó szerint jobbá tehetik a jegy szülöttének életét.

A környezetében élők rendkívül nagyra értékelik munkája minőségéért és ragyogó elméjéért, és nagyon valószínű, hogy az elkövetkező időszakban fizetésemelést vagy egy váratlan összeget kap.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal