Csillagjegyed szerint ez lesz a legszerencsésebb napod az október 9. és 15. közötti héten

Ahogy az új hét reménységgel tölt el, próbáld meg elfelejteni, amit tudni vélsz, hogy átölelhesd az univerzum isteni kezét, amely segít eljuttatni téged pontosan oda, ahová szántak.

Ez az igazi sors pillanata, mivel megengedik, hogy ne úgy folytasd a dolgokat, ahogy vannak, hanem olyanná formáld őket, amilyennek megálmodtad őket – és ehhez nem kell mást tenned, mint átölelni a változás szelét, ahogy az újholdas napfogyatkozás elkezd végigvonulni az életeden.

Bár a napfogyatkozás szezonja általában az első napfogyatkozást megelőző újholddal kezdődik és ér véget, a két napfogyatkozás között van egy, általában körülbelül két hétig tartó időportál, amelyet időn kívüli időnek nevezünk. Ez jelképezi azt a gyors és váratlan jelleget, amelyet az élet gyakran a Napfogyatkozás-portál alatt vesz fel. Sok szempontból ez egy minden mástól különálló idővonal, mivel az univerzumnak nagyobb hatalma van arra, hogy ebben az időszakban a dolgokat a te javadra fordítsa.

A Napfogyatkozás-portál október 14-én kezdődik az újholdas napfogyatkozással a Mérlegben, és a hónap nagy részében tart, mivel a Bikában bekövetkező teliholdas holdfogyatkozással ér véget, amely az előző napfogyatkozási ciklus utolsó napfogyatkozása.

A közvetlenül a Bakban állomásozó Plútó, valamint a Skorpióba lépő Mars fokozza a hét intenzitását, mivel felismerheted az igazságodat, és abból kiindulva mozoghatsz. Ez a legjobb módja annak, hogy az univerzum minden egyes lépésedet a végzeted szerint alakítsa. Hogy a legtöbbet hozd ki ebből az időszakból, próbáld meg átadni magad annak, hogy a dolgok a várttól eltérően alakulnak.

Engedjetek el mindent arról, hogy szerintetek hogyan fog menni az élet, vagy akár az október, és bízzatok az előre vezető útban, ahogy megmutatkozik, hogy egy pillanat mekkora változást hozhat.

Kos: Október 10., kedd

Vezető energia: A Plútó egyenesen a Bakban, a karrier-szektorod uralkodója.

Bármit is fontolgattál vagy gondoltál a karriereddel kapcsolatban, a Plútó közvetlen Bakban való állomásozásával a cselekvésre leszel vezérelve. Használd ezt az energiát arra, hogy új karrierlehetőségekre, előléptetésekre és arra összpontosíts, hogyan élheted azt az életet, amit szeretsz, miközben az általad vágyott pénzügyi bőséget is bevonzod.

Soha nem szabad, hogy úgy érezd, hogy a lelkedet adod el a fizetésért. Még ha az anyagi jólét a múltban döntő fontosságú is volt, most inkább azt érzed, hogy az változik, hogy biztosítsd, hogy összeköttetésben érzed magad azzal, amit csinálsz. Tiszteld ezt, és engedd meg magadnak, hogy elkezdj olyan új lehetőségeket keresni, ahol egyszerre lehet kiteljesedésed és bőséged.

Bika: Október 10., kedd

Vezető energia: A szerencse házának uralkodója: Plútó egyenesen a Bakban.

Az életed mostanában kissé kihívásnak tűnt, mintha nem igazán tudnád kitalálni, hogyan lépj át onnan, ahol ebben a pillanatban vagy, abba az életbe, amelyről úgy gondolod, hogy neked van szánva. Mindez megváltozik, ahogy a Plútó egyenesbe áll a Bakban, és új szerencsés lehetőségeket nyit meg a gazdagság, az öröm és az izgalmas élmények számára.

Amíg a Plútó retrográd volt, arra kértünk benneteket, hogy gondolkodjatok el azon, hogy a belső igazságotok tisztelete az, ami lehetővé teszi számotokra, hogy megteremtsétek azt az életet, amire vágytok, így most, hogy az alvilág ura egyenesbe áll, képesnek kell lennetek igazán látni, hogy mekkora hatalmatok van a sorsotok felett.

Keressétek, hogy az életben hol kezdenek megnyílni a dolgok, hol válnak lehetővé, ahogy új ajánlatok és lehetőségek szűrődnek be. Ahogy ez megtörténik, győződj meg róla, hogy másképp közelíted meg a dolgokat, mint ahogyan eddig tetted, és bízz abban, hogy minden, amire valaha is vágytál, utat tör magának.

Ikrek: Október 10., kedd

Vezető energia: A Plútó egyenesen a Bakban, az átalakulás házának uralkodója.

Annyi lehetőség vesz most körül téged, de ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki belőle, nem félhetsz az átalakulás erejétől. Levegő jegyűként nyitott vagy, kreatív, és másoknál jobban tudod kezelni a változásokat. Azonban valami, amiben mostanában megrekedtél, arra késztet, hogy félj elveszíteni azt, amid jelenleg van.

Érthető, hogy bármennyire is nyitott és rugalmas vagy, az élet eseményei félelmet keltenek benned, de ebben a jegyben bízhatsz, mert ebben a pillanatban nem arról van szó, hogy mi változhat negatív irányba, hanem arról, hogy rengeteg áldás vár rád. Hagyd, hogy úgy élj, mintha soha nem csalódtál volna, mintha minden pillanat az univerzum összeesküvésének eredménye lenne, hogy a sorsodra juss. Mert minél inkább hiszel ebben, annál gyorsabban fogod végül megkapni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal