Csillagjegyed szerint ez lesz a legszerencsésebb napod 2023. szeptember 25. és október 1. között

Kos

A legszerencsésebb nap: Szeptember 29., péntek

Emelkedj a fénybe, hiszen a telihold a Te csillagjegyedben történik, ragyogó fényt vetve saját szektorodra és önbizalommal ajándékoz meg téged. Ez a te pillanatod, hogy vállald a sorsodat, lépj vissza rendíthetetlen önbizalmadba, és fogadd el, hogy képes vagy megteremteni a vágyott életedet. Ha magadhoz öleled ezt az energiát, készen fogod érezni magad arra, hogy erőteljes döntéseket hozz, amelyek az elkövetkező évekre meghatározzák az életedet.

Ebben az évben több volt az önbizalomhiány, mint amennyivel jellemzően meg kellett küzdened. Bár ez jogos, mivel jelentős életmódváltás küszöbén állsz, tiszteletben kell tartanod a belső igazságodat ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a kínálkozó lehetőségekből, ami azt jelenti, hogy bíznod kell önmagadban.

A telihold szerencsés tudatosságot hoz arról, hogy mi működik és mi nem működik az életedben, mivel segít elfogadni a változásokat és a rendelkezésre álló lehetőségeket, hogy egy új lelki szintre lépj. Ismerd fel, hogy csak késlelteted a boldogságodat és a szerencsédet azzal, hogy várakozol, vagy továbbra is kételyeket táplálsz. Bízz magadban és a szívedben, és hagyd, hogy felismerd, mennyit változtál.

Bika

Legszerencsésebb nap: Szeptember 29., péntek

Több van benned, mint ami elsőre látszik, de a legmeghatározóbb pillanat akkor következik be, amikor végre rájössz erre. Összetett egyéniség vagy, és bár föld jegyű vagy, nincs okod arra, hogy bezárkózz abba a gondolatba, hogy neked vagy az életnek egy bizonyos módon kell történnie.

Intuitív vagy; az álmaiddal az univerzum üzeneteivel, a lelkedben ott van a lehetőség, hogy megteremtsd azt az életet, amire mindig is vágytál. Ha a Kosban járó teliholddal átöleled az intuíciódat, megtalálod az utat a szerencse és az élet felé, amelyet mindig is a tiédnek éreztél.

Használd ki a Kosban járó telihold szerencsés energiáját, mivel az kiemeli az álmaidat és az intuíciódat, hogy még több isteni ajándékot fogadj el, és kapcsolódj az univerzumhoz.

Éppúgy része vagy az univerzumnak, mint bárki más, de ahhoz, hogy igazán meglásd, mennyire szerencsés vagy, ezt magadnak kell felismerned.

Ikrek

Legszerencsésebb nap: Szeptember 29., péntek

A kívánságok nem csak a gyerekeknek szólnak, hanem mindenkinek, aki hisz abban, hogy az élet jobb lehet, mint a legmerészebb álmai. Ne hagyd, hogy bármilyen helyzet valósága eltántorítson attól, hogy kapcsolatba lépj a felsőbb éneddel, és az eljövendőre vonatkozó kívánságaiddal. Engedd meg magadnak, hogy átöleld azt a belső gyermeket, az elképzelhetetlenbe vetett reményt, és a hitet abban, hogy az élet sokkal több van, mint amit te látsz.

Ahelyett, hogy csak arra koncentrálnál, ami reálisnak tűnik, engedd meg magadnak, hogy nagyot álmodj, és kívánj mindent, amire vágysz, mert ott találod a legtöbb szerencsét.

A telihold a Kosban a kívánságok szektorában kel fel, megmutatva, mi szükséges ahhoz, hogy elérd őket, és mennyire valóságosak. Ez a holdtölte megadja neked a szenvedélyt és a magabiztosságot, ami ahhoz szükséges, hogy megtedd azokat az első lépéseket, hogy higgy magadban, és soha ne fogadj el semmit, ami nem rezonál teljes mértékben a lelkeddel.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal