Csillagjegyed szerint ez lesz a legszerencsésebb napod 2023 novemberében

Kos

A legszerencsésebb nap: november 22., szerda

Vezető energia: Nap a Nyilasban, a szerencse kilencedik házának uralkodója

Ahogy a Nap a Nyilas jegyébe tolódik, csatlakozva a Merkúrhoz és a Marshoz, számíthatsz arra, hogy a dolgok a legpozitívabb módon fognak beindulni az életedben. Ez a fajta energia sok új lehetőséget vagy ajánlatot hoz, ezért elengedhetetlen az álmaid megvalósításához szükséges önbizalom megőrzése.

Hidd el, hogy minden a te javadat szolgálja, és soha ne válaszd a kényelmet a kaland helyett. Minden, amit megérintesz, arannyá változhat. Csak nem szabad félned kockáztatni, hogy megkapd mindazt, amire valaha is vágytál.

Bika

A legszerencsésebb nap: november 27., hétfő

Vezető energia: Telihold az Ikrek jegyében, értékes házad uralkodója

A pénzügyek és a pénz kerül a középpontba, mivel a Telihold az Ikrek jegyében a hónap végén tetőzik. Ennek az égi jelenségnek az energiája az anyagi forrást fogja biztosítani számodra, hogy a kívánt életet élhesd. Az Ikrek Telihold tetőzésével ez egy olyan időszak lesz, amikor valami megvalósul, ami nagyobb anyagi bőséget hoz az életedbe, akár karrierlehetőség, akár életút új iránya révén.

Ikrek

A legszerencsésebb nap: november 4., szombat

Vezető energia: Szaturnusz közvetlenül a Halakban, karriered tizedik házának uralkodója

Ami a karrieredet illeti, ahogy a Szaturnusz belép életed ezen területére, egyre inkább arra fogsz koncentrálni, hogy mi a célod ebben az életben.

Úgy fogod érezni magad, mintha valósággal újjászülettél volna. Ha eddig voltak is kétségeid, most rá fogsz jönni, hogy a világ nagyon is jól működik.

Tele leszel tervekkel, energiával, és minden támogatást megkapsz ahhoz, hogy álmaidat valóra váltsd.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal