Kos – Szerelmesek

Amikor szerelmesek vagyunk igen erősen érzékeljük mind a magas mind pedig az alacsony frekvenciákat. A társadalmi elvárásoknak köszönhetően nap, mint nap számos teher nehezedik ránk, és ez most nagyon erősen fejti ki hatását. Az igazi szerelem tiszteletben tartja a partner egyéniségét, és amikor elkezdesz így tekinteni rá, rájössz, hogy gyakran egy tiszta tükröt tart eléd. A szeretet a szabadságon alapszik, nem az elvárásokon vagy szükségleteken. A lehető leghitelesebben fejezd ki mindig az érzéseidet.

Bika – Integráció

Az élet kettősségei, ahogyan eddig tapasztaltad, kezdenek egymásba olvadni, ez a kártyalap elhozza az összeolvadás, az önteremtés tudatát.

Ha még mindig belső konfliktussal küzdesz, az, hogy feladod-e csakis te tudod eldönteni. A kettősség megtapasztalása a létezés velejárója ezen a bolygón, de abban a pillanatban, amikor egyesíted a két aspektust, a férfit és a nőit, a jint és a jangot, a logikust és logikátlant, akkor kezdesz el teljesen élni. Könnyen átvészeled ezt az időszakot, ha rájössz, hogy az élet tele van rejtett ajándékokkal.

Ikrek – Az áramlat elengedése

Bármilyen helyzetben nyugodt tudsz maradni, és nem engeded, hogy magával ragadjon az áramlat. Próbáld kihozni az adott pillanatból a legtöbbet, és, amikor egy új lehetőség adódik, hagyd, hogy magával ragadjon, és elrepítsen pontosan oda, ahová szeretnél. Légy nyitott lazulj el, éld át az önbizalom érzését, hidd el, hogy minden úgy megy, ahogy kell. Az utóbbi időben elég nagy volt rajtad a nyomás, itt az ideje egy kis felszusszanásnak, hagyd, hogy a terveid és az álmaid növekedjenek, beérjenek. Maradj csendben és meditálj gyakrabban.

Rák – Részvétel

Egy hatalmas projekt részese vagy, amelyben másokkal együtt segíthetsz egy új, csodálatos dolgot megteremteni. Az, hogy részt vehetsz benne, igen erős pozitív energiával tölt fel, hiszen tisztában vagy vele, hogy mennyire fontos a hozzájárulásod. Figyelj azokra a jelekre, amelyek ezen az úton vezetnek, és élvezd a sikert. Nagyon sok szép dolog vesz körül, ezért minden nap szánj néhány percet arra, hogy tudatosan megfigyeld ezeket. Légy jelen, a létezés örömét tedd az életmódoddá, és az egész világ csodálatossá változik.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!