Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek december 12. – 18. között a Szűzben járó negyed Hold alatt!

Kos

Ha eddig igyekeztél mindent az irányításod alatt tartani, most inkább engedd el magad, hagyd, hogy az Univerzum irányítsa a lépéseidet. Szemléld semlegesen a világot, de vedd észre az élet kis csodáit, amelyek nap mint nap körbevesznek. Ezen a héten különösen ne feledd: ami igazán fontos neked, azt sohasem veszítheted el. A Szűzben járó negyed Hold alatt egy kicsit kilépsz a komfortzónádból, és végre elkezdesz igazán élni. Kipróbálsz új dolgokat, megismerkedsz új emberekkel, és számos csodálatos lehetőség vár rád!

Bika

Ezen a héten egy kicsit nagyobb lesz a hangsúly az emberi kapcsolataidon, rá fogsz jönni, hogy kik azok, akik jelentős hatással vannak a fejlődésedre. Biztosan volt az életedben olyan személy, aki kihívás elé állított, megmutatta, hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet, vagy akár olyan személlyel is találkoztál, aki segített a baj esetén. Most a Szűzben járó negyed Hold alatt figyelj azokra az emberekre, akik manapság keresztezik az utadat, és gondolkodásra, változtatásra késztetnek. Meg fog változni az egész nézőpontod, más lesz a véleményed önmagadról, arról, hogy ki vagy és mi dolgod itt a Földön. Az Univerzum azt üzeni, hogy maradj éber és tudatos minden pillanatban!

Ezt már olvastad?
Napi horoszkóp június 10. szombat - Ikrek, Rákok, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők, Halak, Bakok, Szüzek, Kosok, Bikák most nagyon figyeljetek!

Ikrek

A bolygóállásoknak köszönhetően ezen a héten minden lehetőség adott, hogy beteljesüljenek a vágyaid. Örvendj minden jó szónak, ajándéknak, lehetőségnek. A siker belőled jön, mert hiteles vagy önmagaddal, így mindenben részesülhetsz: anyagi javakban, sikerekben, szerelemben, boldogságban. Az Univerzum azt üzeni, hogy: támaszkodj azokra az emberekre, akikben megbízol, ők mindig gondodat viselik majd. Ezen a héten próbáld meg körülvenni magad jólelkű emberekkel.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!