Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek április 24. – 30. között az Oroszlánban járó első negyed Hold alatt!

Kos

Ha eddig igyekeztél mindent az irányításod alatt tartani, most inkább engedd el magad, hagyd, hogy az Univerzum irányítsa a lépéseidet.

Szemléld semlegesen a világot, de vedd észre az élet kis csodáit, amelyek nap mint nap körbevesznek. Ezen a héten különösen ne feledd: ami igazán fontos neked, azt sohasem veszítheted el.

Most egy kicsit kilépsz a komfortzónádból, és végre elkezdesz igazán élni. Kipróbálsz új dolgokat, megismerkedsz új emberekkel, és számos csodálatos lehetőség vár rád!

Bika

Ezen a héten egy kicsit nagyobb lesz a hangsúly az emberi kapcsolataidon, rá fogsz jönni, hogy kik azok, akik jelentős hatással vannak a fejlődésedre.

Biztosan volt az életedben olyan személy, aki kihívás elé állított, megmutatta, hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet, vagy akár olyan személlyel is találkoztál, aki segített a baj esetén.

Most figyelj azokra az emberekre, akik manapság keresztezik az utadat, és gondolkodásra, változtatásra késztetnek. Meg fog változni az egész nézőpontod, más lesz a véleményed önmagadról, arról, hogy ki vagy és mi dolgod itt a Földön.

Az Univerzum azt üzeni, hogy maradj éber és tudatos minden pillanatban!

Ikrek

A bolygóállásoknak köszönhetően ezen a héten minden lehetőség adott, hogy beteljesüljenek a vágyaid.

Örvendj minden jó szónak, ajándéknak, lehetőségnek. A siker belőled jön, mert hiteles vagy önmagaddal, így mindenben részesülhetsz: anyagi javakban, sikerekben, szerelemben, boldogságban.

Az Univerzum azt üzeni, hogy: támaszkodj azokra az emberekre, akikben megbízol, ők mindig gondodat viselik majd. Ezen a héten próbáld meg körülvenni magad jólelkű emberekkel.

X