Az Univerzum Üzenete minden csillagjegynek a Merkúr a Halakban ideje alatt március 10-től!

A Merkúr az istenek és az emberiség közötti egyfajta kapocsként közismert bolygó, és most, amikor a Halak jegyében lép, úgy érezhetjük, hogy a körülöttünk lévő dolgok kissé lelassulnak. Mindez azért van így, mert most a kozmosz finom frekvenciái közvetlenül találkoznak a szerelem hullámaival.

Amikor már azt hittük, hogy a Halak csillagjegy az váratlan változások lavináját zúdítja ránk, az Univerzum arra kér bennünket, hogy készüljünk fel valami még különlegesebbre: a Merkúr belépésére a Halak jegyébe.

A ráébredések és a spirituális utazások amilyen hihetetlenek és kifizetődőek lehetnek általában, pont olyan zavart is okozhatnak néha, melyet ez idő alatt elég gyakran fogunk érezni. A Merkúr, a kommunikáció és a gondolkodás bolygója, március 9-27-e között, a Halak jegyébe kerül, és ez az élmény megér minden bennünk felsejlő furcsa gondolatot, mert beragyogja az életünket.

Ahhoz, hogy „eligazodjunk” ebben az időszakban, sok-sok türelemmel kell felvérteznünk önmagunkat, és vágyunk kell arra, hogy tisztában legyünk életünkkel, gondolatainkkal és érzéseinkkel. Ezáltal ez egy varázslatos, másfajta és intenzív „utazás” lesz a legtöbb csillagjegy számára.
De mi is történik, ha a Merkúr belép a Halak jegyébe?

A Merkúr, a kommunikáció és a gondolatok bolygója, hajlamos olyan türelmes és megfontolt jelekkel vibrálni, mint a Szűz és az Ikrek. A Halak egy szentimentális, érzékeny csillagjegy, akit mindig a szív, nem pedig az elme vezérel és életében a fő hangsúly az intuíción és a kreativitáson van. Mindezt a Merkúr áthaladása eléggé megzavarhatja, kizökkentve e csillagjegy szülötteit a megszokott komfortzónájukból.

Ha úgy érezzük, hogy ez az időszak igazi kellemetlen élményekkel lesz tele, ne aggódjunk. A Merkúr ugyanis 3-4 hetente változtatja jegyeit, a Halak után pedig a Kos jegyébe lép, és ekkor majd egy sokkal csendesebb időszak következik.

Nézzük hát, mit tanácsol az Univerzum erre az időszakra, attól függően, hogy melyik csillagjegyben születtünk.

KOS – Tanulj meg türelmesnek lenni!

Úgy érezheted, hogy senkivel sem tudsz kijönni ez alatt az idő alatt. Nagyon fontos, hogy légy türelmes a körülötted lévő emberekkel, hallgasd meg őket és legyél mellettük akkor is, ha nem vagy velük egy hullámhosszon.

BIKA – Engedd, hogy szíved valóban meggyógyulhasson!

Az ezekben a hetekben meghozott döntéseid segíthetnek abban, hogy valóban kigyógyulhass a múlt fájdalmaiból, és továbblépj az életében. Élvezd ezt a csodálatos időszakot, amelyben most élsz, mert ez az, amely a legszebb életleckéket tanítja meg számodra.

IKREK – Mondd el, amit érzel!

Eljött az ideje, hogy mélyen magadba nézz, és olyan lehetőségeket válassz, amelyeket jónak tartasz önmagad számára. Ne ragadj le annál, amit a körülötted lévők mondanak számodra, hanem hallgass a megérzéseidre. Légy őszinte a körülötted lévő emberekkel, és mondd el, mindazt, amit érzel.

RÁK – Ne siettesd a dolgokat!

Lehetséges, hogy ebben az időszakban fontos változtatásokat kell végrehajtanod az életében. Eddig megszoktad, hogy felgyorsítod a dolgok menetét, de ezúttal az Univerzum azt súgja, hogy tégy egy lépést hátra, és élvezd az utazást… legalábbis ebben az időszakban, amikor személyes szinten csodálatos dolgok történnek veled.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!