Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek 2023. április 3-9. között a Mérlegben járó Telihold alatt!

Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek 2023. április 3-9. között a Mérlegben járó Telihold alatt!

Kos: Energiád megsokszorozódik!

Az elkövetkező időszakban új lehetőségek nyílnak meg számodra a Mérlegben járó Telihold alatt. Energiád megsokszorozódik az Univerzumnak köszönhetően. Mindenekelőtt meg kell tanulnod türelmesebbnek lenni. Egy hatalmas pozitív változáson fog keresztül menni az életed, minden csak a döntéseden és a választáson fog múlni. Leginkább az üzleti életben számíthatsz majd pozitív változásra, ezzel egyidőben a társadalmi életed és új utakon indulhat el.

Bika: Boldogságod beteljesülése!

A Mérlegben járó Teliholdnak és az Univerzum csodálatos energiájának köszönhetően igazán boldog leszel a következő időszakban, hiszen végre sikerült egy nagyobb összeghez hozzájutnod. Az egyik legfontosabb dolog az életben a pénz, csak így érezheted magad biztonságban. Most számos lehetőséged adódik a megtakarításra, de nagyobb befektetésre is szert tehetsz.

Ikrek: Vágyaid beteljesülése!

Minden lépés, amit a Mérlegeben járó Telihold alatt teszel, sokkal közelebb visz majd a vágyaid beteljesüléséhez. Ha eddig nehéz volt elhinni, hogy bárkivel történhetnek jó dolgok, most itt az ideje, hogy elhidd. Az Univerzum érzi, hogy most egyensúlyra van szükséged abban, amit csinálsz. Semmit sem tudsz elérni, ha nincs türelmed, és azt akarod, hogy minden a lehető leggyorsabban menjen. A legnagyobb sikerekhez idő kell. Semmi maradandó nem épül másodpercek alatt.