Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek 2022. szeptember 5. – 11. között!

Kos

Úgy tűnik, hogy ez az irány, ahol most tartasz, nem vezet sehova, bármennyire is próbálod meggyőzni magad arról, hogy még mindig van tennivalód. Itt az ideje az irányváltásnak, és a dolgok egy újfajta megközelítésének. Változtatnod kell a látásmódodon, azon, ahogyan eddig cselekedtél, sőt azon is, ahogyan az élet bizonyos helyzeteiben viselkedtél. Lehet, hogy úgy érzed, eltévedtél, nem tudod, hogy merre tovább, de figyelj a belső iránytűre, az pontosan tudni fogja az irányt. Bízz magadban és abban, amit érzel, ne ítélkezz!

Bika

Egy nagyon fontos ügyben nem a saját akaratod szerint döntöttél, hanem inkább mások befolyásolására mondtad ki a végső szót. Fontos lenne, hogy visszanyerd a személyes erődet, irányítsd te magad a saját életedet, mond ki mindig, amit gondolsz. Hallasd a hangod, mert az általad közvetített üzenet pozitív hatással lehet nem csak a saját, hanem a környezeted életére is. Az őszinte beszéd egy jól működő emberi kapcsolat alapja.

Ikrek

Figyelj arra, hogyan reagálsz bizonyos helyzetekre, nézd meg, hogy milyen viselkedési mintát követsz. Lehetséges, hogy a traumák gyökerei valahol a gyermekkorban keresendőek, és a két helyzetre adott automatikus reakció választ ad a problémákra. Figyeld meg önmagad, a tudatos jelenlét nagyon fontos, mert így fedezheted fel és alakíthatod át azt, ami korlátokat teremt benned. Légy tudatos, szabadulj meg az önvádaskodástól, és akkor felszabadulhatsz a múlt terhe alól.

Rák

Ezen a héten jó lenne, ha belekezdenél egy méregtelenítő programba, egy testi és lelki “nagytakarításba”. Hagyj fel azokkal az étkezési szokásokkal, amelyek megterhelőek a szervezeted számára, dönts szabadon, hiszen te kell tudd a legjobban, hogy milyen táplálékra van épp szükséged. Engedd el a gondolatokat, amelyek a bizalmatlanság és a félelem ördögi körében tartanak. Ha ezeket megteszed, sokkal könnyebbnek, kreatívabbnak és kezdeményezőbbnek fogod érezni magad. A tisztulás után meghozott döntéseid összhangban lesznek a belső igazságoddal.

X