Hamarosan véget ér a november. Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Talisman

Az előtted álló napokban bölcs módon tudod az élethelyzeteket kezelni, ezért nem kell megijedned a váratlan szituációktól sem. Azok az emberek, akik fontosak számodra, a tanácsaidat fogják kérni, és te kedvesen, nyugodtan meg is tudod osztani velük a gondolataidat. Képes vagy felismerni a régi rosszul értelmezett helyzeteket, és ezekből tanulni is tudsz. Ha a szívedre hallgatsz, akkor helyes döntéseket tudsz meghozni.

Bika – Magic Stream

Az Univerzum azt tanácsolja most neked, hogy egységesen tekints az életedre, és ne úgy gondolj a világra, mint egy kirakós különálló darabjára. Az élet tele van pozitív meglepetéssel, olyan úttal, ösvénnyel, amely számtalan tapasztalatot, és értékes tanulságot tartalmaz. Te is részese vagy ennek az Életnek, vállalj felelősséget a döntéseidért, és fejezd ki önmagad, éld meg a szép pillanatokat, és légy mindig nyitott, önazonos.

Ikrek – Field of Dreams

Félő, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amikor nem figyelsz a dolgok igazi jelentésére, és hagyod, hogy valami más vonja el a figyelmedet. Próbáld megfogalmazni, hogy mi az, ami igazán érdekel, ami foglalkoztat, netán, ami boldoggá tesz. Ne félj kifejezni önmagadat, vállald fel a vágyaidat, mert nincs annál fontosabb, ami éppen benned van, benned zajlik. Merj nagyot álmodni.

Rák – Balancing Act

Ha mindig is foglalkoztatott az egyensúly megtalálása az életben, akkor most egy remek időszak következik, hogy ez megvalósuljon. Amit most meg kell tenned, az az, hogy légy őszinte önmagaddal, tégy rendet a gondolataid között. Ha ez megtörténik, és még sikerül alkalmazkodni a változásokhoz, egyensúlyállapot alakul ki, ami minden téren pozitív változásokat idézhet elő. Ha többé nem hazudsz önmagadnak, felhőtlenebb lesz az életed.

Oroszlán – Into the Unknown

Új lehetőségek kopogtatnak az ajtódon, ezért légy nagyon figyelmes, hogy ne szalassz el semmi jót. Az Univerzum azt tanácsolja számodra, hogy igyekezz megszabadulni a kételyeidtől, félelmeidtől. Most minden lehetőség adott ahhoz, hogy elérd a céljaidat, hogy végre elindulj arra az álomutazásra, amelyre mindig is vágytál. Higgy önmagadban, a választásod helyességében, mert ezáltal biztosítani tudod a boldogságodat.

Szűz – One-Ring-Circus

Most egy olyan életúton haladsz, amikor újból lehetőséged adódik arra, hogy visszaszerezd a függetlenségedet, a szabadságodat. Mások véleményére támaszkodni nem mindig kifizetődő. Rendelkezel azzal a tudással, bölcsességgel, amely segíteni fog abban, hogy eligazodj az élet labirintusában. Egy jótanács: ne hasonlítsd magad másokhoz, mert ez meggátol abban, hogy igazi őszinte kapcsolatot alakíts ki önmagaddal és másokkal is.

Mérleg – Protecting Treasure

Bizonyos dolgok most eléggé kockázatosnak tűnnek, ezért úgy gondolod, hogy jobb, ha inkább bele sem fogsz. Mielőtt teljesen elbizonytalanodnál, inkább gondolj arra, hogy az Univerzum mindenben támogat, és biztonságban vagy. Az életben, ha jól számbaveszed, rengeteg segítő van körülötted, akik támogatnak és odafigyelnek rád. Bízz a belső erődben, és a számodra legfontosabb emberekben. Ha néha úgy is érzed, hogy kihasználnak, vagy cserben hagynak, ne feledd, hogy a legfontosabb emberek mindig végigkísérnek az úton.

Ezt már olvastad?
Válassz egyet a varázslatos kártyák közül, hogy megtudd az Univerzum fontos üzenetét!

Skorpió – Golden Palace

Egészségben, bőségben, boldogságban és sikerekben gazdag napok várnak rád. Nem csak a munkahelyeden, hanem a magánéletedben is sikeres leszel, a párkapcsolatod tele lesz szenvedéllyel, végre újra közelebb kerültök egymáshoz, és rá fogsz jönni, hogy a szeretet a legnagyobb erő a világon. Az életed minden pillanatát hitelesen éled, elégedett vagy és kiegyensúlyozott, oszd meg másokkal is ezeket az örömteli pillanatokat. Ezen a héten élvezd a munkád eredményét, maradj nyitott, figyelj az új lehetőségekre. Amikor szükséges, próbáld egy kicsit más szemszögből nézni az életed, és máris sokkal izgalmasabbnak fog tűnni.

Nyilas – Commitment

Itt az ideje, hogy egy kicsit nagyobb figyelmet fordíts a párkapcsolatodra, ha nem tudtok összhangba kerülni, akkor lehet, hogy jobb lenne külön utakon menni tovább. Ahhoz, hogy az álmaid teljesüljenek, keress egyedi megoldásokat, új ötleteket. A kitartásodért és őszinteségedért egy idő után a beteljesedést kapod ajándékba. Ne menj bele olyan félmegolásokba, amelyek csak egyre távolabb visznek a célodtól. Vállald a felelősséget a tetteidért, légy minél tudatosabb és lényegretörő.

Bak – Strom Fields

Nem lesznek túl könnyűek ezek a napok, mintha egy nagy vihar zúdult volna rád. Próbálj higgadt maradni, és nézd meg alaposan, hogy valójában mi is az a megoldatlan helyzet, ami ehhez a konfliktushoz vezetett. Lehetséges, hogy egy múltbeli esemény folyamatosan konfliktushelyzeteket generál az életedben, így az összes elfojtott energiád feltárul, és lassan beindul a gyógyulás folyamata. Használd ki ezt a lehetőséget, szabadulj meg a régi akadályoktól, hogy könnyedén szárnyalhass a jövő felé.

Vízöntő – Wild Open

Figyelj egy kicsit jobban arra, hogy mit súg az egód, hiszen úgy tűnik, hogy ő a felelős azért, hogy az életedben felborult az egyensúly. Az irigység, a féltékenység és a birtoklási vágy csak néhány jele annak, hogy mély, és zavaros vízben halászol. Az egészben a legrosszabb az lehet, hogy teljesen elvakítanak bizonyos dolgok, és nem fogod meglátni a kínálkozó lehetőségeket. Nyisd ki a szíved és add fel a frusztrációdat, mert semmit nem vehetnek el tőled, ami igazán hozzád tartozik.

Halak – Spirit of Place

Minden helynek megvan a szelleme, az esszenciája, és ugyanígy minden élőlénynek van lelke. Csatlakozz a térhez, közelíts hozzá tisztelettel és kíváncsisággal, próbálj minél közelebbi kapcsolatba kerülni a saját belső éneddel is. Vizsgáld meg önmagad, vegyél számba minden olyan helyzetet, amely küzdelmet és ellenállást generál. Ásd el a csatabárdot saját magaddal, ne akard mindenáron irányítani az eseményeket. Az életedben minden történésnek és eseménynek megvan a maga célja, a megoldások egy ítéletektől és konfliktusoktól mentes térben jelennek meg. Légy önmagad minden körülmények között.

Forrás: