Bak

Nem számít, hogy mennyire részletesek a terveid, és mennyire tisztán látod az utat, az életben vannak olyan helyzetek, amikor a legjobb dolgok előre nem láthatóak, és akadályokba ütközöl. Minden nehézség egy lehetőséget rejt magában, és egy új kalandot ígér. Élvezd ezt a változást, mert ez egy isteni terv része, és nem biztos, hogy minden pontosan úgy történik, mint ahogy azt elképzeled. Dőlj hátra, pihenj és add fel az irányítást.

Vízöntő

Készülj fel rá, hiszen a napokban a bőség minden formáját élvezni fogod. Az eddigi álmaid és reményeid valóra válnak, végre elindulsz a számodra legmegfelelőbb úton. Olyan emberek és lehetőségek jelennek meg az életedben, amelyek segíteni fogják a fejlődésedet. Ne feledd, hogy a legfontosabb, hogy saját magaddal jóban legyél, csak akkor fogod tudni bevonzani a gyógyítás energiáit. Bízz az érzéseidben, hallgass a belső hangra. A függetlenség és a belső erő a sikered alapja, de ne zárkózz el teljesen másoktól.

Halak

A hét központi témája számodra az öröm! Mindennek meglátod a szép oldalát, és megtalálod a módját, hogy a lehető legkönnyebben elérd a célodat. Most végre beérik az eddigi munkád gyümölcse, a szakmai és személyes életedben elégedettség tölt el. Sugárzik rólad a boldogság, így segítheted a körülötted élőket, ösztönzően hatsz másokra, hogy pozitívan lássák a világot. Rájössz arra, hogy nem érdemes állandóan csak a problémákra koncentrálni, hogy az, amire hangsúlyt fektetsz többszörösen megtérül az életben.

X
error: Content is protected !!