Mérleg

Ezen a hét feltárulnak azok a lehetőségek, amelyek pozitív változást hoznak az életedbe. Bár kissé bizalmatlan vagy az új dolgokkal és az új tereppel szemben, de bízz benne, hogy csak az első lépés nehéz, utána minden a lehető legjobban alakul. Szedd össze a bátorságodat, és meglátod, csodálatos dolgok várnak rád. Az egyetlen akadály a tapasztalatlanság lehet, de idővel minden lemaradás könnyen behozható. Légy figyelmes, és akkor egy csomó új élménnyel gazdagodhatsz, amelyek közelebb visznek az álmaidhoz.

Skorpió

Ezen a héten néhány olyan emberrel fogsz találkozni, akik felkeltik az érdeklődésed, és egyre inkább vágyat érzel a cselekvésre. A saját fejlődésed érdekében bizonyítsd be, hogy nem vagy kevesebb, mint mások, te is megérdemled mindazt a jót, amit az Univerzum tartogat számodra. Nem elég csak vágyakozni valami után, hanem tenni is kell azért, hogy valóra váltsd. A rejtélyek szép csendben fognak feltárulni előtted, légy türelmes.

Nyilas

Nyugodt és kiegyensúlyozott napok várnak rád, ne engedd, hogy a külső körülmények hatással legyenek rád, vedd számba a lehetőségeidet, és válassz úgy, hogy a lehető legjobb legyen számodra. Mozgalmas időszak előtt állsz, de te a kötéltáncosok legnagyobb nyugalmával mindent megoldasz. Válaszd a káosz helyett a harmóniát, maradj nyugodt, figyelj befelé, és koncentrálj a belső lényedre, amíg helyreáll a külvilág rendje.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X
error: Content is protected !!